FOLLOW US: facebook twitter

Δρομολόγιο θανάτου στην ΕΟ Πύργου-Καλού Νερού: Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο 22χρονος Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ημερομηνία: 26-11-2020 | Συντάκτης:

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε χθες το πρωί, λίγο μετά τις 6:30 π.μ., επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Καλού νερού ο 22χρονος οδηγός νταλίκας, Θανάσης Γιαννακόπουλος, κάτοικος εν ζωή Κυπαρισσίας και με καταγωγή από τον Κακόβατο Ζαχάρως.

Ο άτυχος νέος, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, κινούνταν με την νταλίκα του επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Καλού Νερού με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο στο ύψος του Γιανιτσοχωρίου, με αποτέλεσμα να εκτραπεί αριστερά από την πορεία του, να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να βγεί εκτός του οδοστρώματος, παρασύροντας δύο  σταθμευμένα αυτοκίνητα και «ξηλώνοντας» κορμό δέντρου και κολόνα ηλεκτροφωτισμού. Η νταλίκα ακινητοποιήθηκε «τουμπαρισμένη», ενώ ο άτυχος Θανάσης εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον 22χρονο. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΝ στο Νοσοκομείο Κρεστένων, όμως ήταν πια αργά καθώς ο άτυχος Θανάσης είχε υποκύψει στα τραύματά του και οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Το δυσάρεστο συμβάν προκάλεσε θλίψη στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Ηλείας και της Τριφυλίας, καθώς ο Θανάσης Γιαννακόπουλος καταγόταν από την περιοχή και λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας ερχόταν πολύ συχνά στην περιοχή της Ζαχάρως. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άτυχος Θανάσης μετέφερε πυρήνα και επέστρεφε στην Κυπαρισσία χωρίς φορτίο. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου. Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του εκλιπόντος.


Σχόλιο για "Δρομολόγιο θανάτου στην ΕΟ Πύργου-Καλού Νερού: Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο 22χρονος Θανάσης Γιαννακόπουλος"

  1. Ο/Η Ειρήνη λέει:

    Δεν θα ξεχασου ποτε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος