FOLLOW US: facebook twitter

Dreamland: Η ηλεκτρονική μουσική είναι εδώ

Ημερομηνία: 08-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

dreamland3

Μπορεί οι καιροί να δυσκόλεψαν αρκετά και η συμμετοχή μετά από έναν χρόνο απουσίας να μην ήταν η ίδια, όμως η φετινή Dreamland στην Αρχαία Ολυμπία, έστειλε τα μηνύματά της.

dreamland4

Το τριήμερο 5-6 και 7 Αυγούστου στην περιοχή της Μουριάς στον ποταμό Αλφειό, ήταν αφιερωμένο στην ηλεκτρονική μουσική. Από τα decks του ανανεωμένου χώρου, παρέλασαν τα μεγαλύτερα ελληνικά ονόματα των Dj’s και το κοινό που «στρατοπέδευσε» δίπλα στο ποτάμι, έζησε και πάλι τη μοναδική εμπειρία. Ιδιαίτερα το βράδυ του Σαββάτου περισσότερα από 2000 άτομα, λικνίστηκαν σε ξέφρενους ρυθμούς έως τα ξημερώματα σε αυτό το μοναδικό πάρτι διαρκείας.

dreamland2

Οι διοργανωτές σε πείσμα των καιρών, δεν ματαίωσαν τη διοργάνωση, που μπορεί να μην είχε τη συμμετοχή της πρώτης φοράς, όμως το ακουστικό αποτέλεσμα, οι «μουσικάρες» και η διάθεση, απογειώθηκαν για αυτούς που βρέθηκαν εκεί το τριήμερο.

dreamland1

Στόχος πλέον η Dreamland του 2017, πιο δυνατή, γιατί είναι μια διοργάνωση που έχει αποδείξει πως μπορεί να φέρει κόσμο στο νομό, μπορεί να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό στα μουσικά δρώμενα της Ηλείας και να προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση διασκέδασης για τη νεολαία…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος