FOLLOW US: facebook twitter

Δράση για το μελάνωμα στην παραλία Κουρούτας

Ημερομηνία: 16-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

agaliazo

Από την Περιφέρεια και το «Αγκαλιάζω» μαζί με το Δήμο Ήλιδας την Κυριακή

Σε μία δράση που δείχνει την ευαισθητοποίηση των τοπικών αρχών, πάνω σε θέματα πρόληψης και προαγωγής στο κρίσιμο τομέα της δημόσιας υγείας, συμμετέχει ο Δήμος Ήλιδας.

Ο Δήμος μέσω της Δημοτικής Εταιρείας Ακινήτων, στέκεται αρωγός στην δράση που πραγματοποιεί  αύριο  Κυριακή 17 Ιουλίου, η Κινητή Μονάδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Ν. Αχαΐας «ΑγκαλιάΖΩ», στην παραλία της Κουρούτας στην Αμαλιάδα, από τις 10:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ..

Οι φορείς συναισθανόμενοι τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών σε παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας, αναπτύσσουν δράσεις συνεργασίας, ενώ στην παραλία της Κουρούτας εκτός των εθελοντών του Ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ» στην ειδική εξέταση θα συμμετέχουν Ιατροί Δερματολόγοι του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, οι οποίοι θα παρέχουν συμβουλές στους λουόμενους για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Για το λόγο αυτό, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραχωρεί την Κινητή Μονάδα Υγείας «Χρίστος Φραγκίδης», ενώ εθελοντές του «ΑγκαλιάΖΩ» θα μοιράζουν έντυπο ενημερωτικό υλικό για το μελάνωμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος