FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανωλάδας-Νίκη Τραγανού 2-2: Ισοπαλία στο ντέρμπι, με φωνές Τραγανού

Ημερομηνία: 02-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού έχασε τους πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα της Α1 DEDALOS SECURITY, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την ανέκαθεν δυνατή στη Ν.Μανωλάδα, Δόξα. Αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2, παρότι κέρδιζε 0-2 στο 30΄ κι έτσι η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικούσε με τον Πανηλειακό. Η Δόξα έχει πλέον 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Το ματς ήταν δυνατό στο «Β. Μουρκιώτης», με πάθος στο παιχνίδι των δύο ομάδων και δυνατά μαρκαρίσματα, με τον διαιτητή Γκατζόπουλο να δείχνει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο α΄ μέρος. Οι καλές φάσεις ήταν λίγες στο α΄ ημίχρονο αλλά μπήκαν  τρία γκολ.

Οι «μπλε» σκόραραν πρώτοι στο 14΄. Δημήτρης Κολοτούρος και Φώτης Καλογερόπουλος συνδυάστηκαν ωραία, ο δεύτερος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Γεωργιόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Και στο 30΄ ήρθε και το 0-2 με πανομοιότυπο τρόπο. Ο Χαράλαμπος Κολουτούρος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Φώτης Καλογερόπουλος, επίσης με κεφαλιά, πέτυχε το 10ο φετινό του γκολ. Η Δόξα δεν το έβαλε κάτω και στο 35΄ το μακρινό σουτ του Πυρρή απέκρουσε δύσκολα ο Ψυχογιός. Και στο 42΄ μπήκε ξανά στο παιχνίδι, σκοράροντας με δυνατό συρτό σουτ του Σδρόλια λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή (1-2).

Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου και δη στο 50΄ οι «αετοί» ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουρλάκη, σε μια φάση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες αρχικά των γηπεδούχων και εν συνεχεία των φιλοξενούμενων! Ο Μηλαδόπουλος επιχείρησε να μπει στην περιοχή από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γαργαρώνη και ο διαιτητής έδωσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Η Δόξα φώναξε έντονα για πέναλτι, αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία ο προπονητής της Πέτρος Χρηστίδης και τελικά μετά από συνεννόηση με τον βοηθό διαιτητή Καραλή, ο διαιτητής Γκατζόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα, γεγονός που έφερε τις φωνές από πλευράς Τραγανού αυτή τη φορά. Έτσι έγινε το 2-2.

Στο επόμενο λεπτό ο Μηλαδόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-2 όταν αστόχησε από κοντά και στο 65΄ την καρφωτή κεφαλιά του Καλογερόπουλου από σέντρα του Χ. Κολοτούρου, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κανελλόπουλος. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία καλή φάση στο ντέρμπι.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Πυρρής, Μπλετσάκης, Χρυσανθόπουλος, Τσίτσαρης, Σδρόλιας (86΄ Σαπουντζάκης), Δημητρόπουλος, Σαρανταυγάς (71΄ Παπαδάτος), Παντελής, Μπουρλάκης, Μηλαδόπουλος.

Νίκη Τραγανού: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας (64΄ Βουρτσάνης), Γαργαρώνης, Ι. Κασσιανός, Φ. Καλογερόπουλος, Παναγόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (70΄ Κούντουρας), Μαργαρώνης (83΄ Ανδριόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος