FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανωλάδας: Με Γαλάνη στον πάγκο στο φιλικό με την Νίκη Τραγανού

Ημερομηνία: 02-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο στις 5.15μ.μ. στο «Β. Μουρκιώτης»

Η Δόξα Ν. Μανωλάδας θα δώσει το Σάββατο ένα δυνατό φιλικό ματς κόντρα στην Νίκη Τραγανού (ακυρώθηκε το φιλικό με την Θύελλα Καταραχίου), στις 5.15μ.μ. στο «Β. Μουρκιώτης» και οι «αετοί» θα έχουν κανονικά στον πάγκο τους τον Αλέξη Γαλάνη. Ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει να καθοδηγεί τεχνικά την Δόξα, καθώς συμφώνησε ύστερα από την έντονη επιθυμία Διοίκησης και ποδοσφαιριστών της Δόξας να συνεχίσουν μαζί, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η αγάπη που εισέπραξε από όλους στην ομάδα της Ν. Μανωλάδας συγκίνησε τον Αλέξη Γαλάνη και τον οδήγησε στην απόφαση να συνεχίσει να καθοδηγεί την Δόξα, όσο μπορεί και όσο του επιτρέπει η θεραπευτική αγωγή που θα ακολουθήσει, καθώς είναι αναγκασμένος να απουσιάζει από την Ηλεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το ευχάριστο όμως είναι αυτό, ότι η Δόξα στηρίζει παραδειγματικά τον προπονητή της, βάζοντας πάνω απ’ όλα τον παράγοντα «άνθρωπο» και ο Αλέξης Γαλάνης εισπράττει δικαίως, με βάση την διαδρομή του στο ηλειακό ποδόσφαιρο και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, την αγάπη όλων στο σύλλογο, στη Ν. Μανωλάδα και σε όλη την Ηλεία γενικότερα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος