FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανολάδας: «Κύριοι της Ε.Π.Ο., θα έπρεπε ήδη να έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες για την επόμενη δύσκολη σεζόν»

Ημερομηνία: 18-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Δ.Σ. της Δόξας Ν. Μανολάδας, με αφορμή την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν, εξέδωσε ανακοίνωση για τις αποφάσεις της Ε.Π.Ο., κάνοντας λόγο για… βαφτίσεις πρωταθλητών και Κυπελλούχων και για μη ύπαρξη προγραμματισμού για τη δύσκολη οικονομικά σεζόν που έρχεται. Παράλληλα, δηλώνει περήφανο για τον προπονητή Γιώργο Λαγό, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας.

Η ανακοίνωση των «αετών» αναφέρει:

«Η ΕΠΟ μέσω συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποφάσισε να διακόψει οριστικά τη διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και της Γ΄ Εθνικής, να επικυρώσει τις βαθμολογίες στην ημερομηνία που διακόπηκαν τα πρωταθλήματα και να βαφτίσει πρωταθλήτριες τις ομάδες που βρίσκονταν μέχρι εκείνη τη στιγμή στις πρώτες θέσεις. Καθώς επίσης και να βαφτίσει Κυπελλούχο, μέσω κλήρωσης.

Η επόμενη μέρα της Γ΄ Εθνικής και των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, προβλέπεται αγωνιώδης, αναμένοντας τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στα μέσα Μαΐου (εδώ γελάνε).

Κύριοι και μόνο ότι έχει αναφερθεί ότι η επόμενη αγωνιστική περίοδος, 2020-21, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σε ανοιχτά γήπεδα που η συμμετοχή του κόσμου είναι ούτως ή άλλως μικρή ακόμα και στις ομάδες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, θα έπρεπε ήδη να έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να διασφαλιστεί η κάλυψη των εξοδολογίων, των υγειονομικών υπηρεσιών, της έκδοσης δελτίων, της κάλυψης διαιτησιών κ.λπ.

Παράγοντες να ξοδεύουν τόσα χρήματα, εθελοντικά, χωρίς έσοδα και χωρίς κανέναν προγραμματισμό εκ μέρους σας, θα είναι δύσκολο να βρείτε, όσο κι αν έχουμε την ανάγκη, την αγάπη και το μεράκι να βοηθήσουμε τον τόπο μας, τα παιδιά μας, τους αθλητές μας και γενικά το ποδόσφαιρο σε αυτές τις ερασιτεχνικές κατηγορίες που βγάζουν υγεία και θα πρέπει να είναι το σκαλοπάτι για το αύριο αυτών που έχουν ένα όνειρο για τη ζωή τους.

Εμείς σαν Δ.Σ. της Δόξας Νέας Μανολάδας, είμαστε περήφανοι για τον προπονητή μας, τους ποδοσφαιριστές μας, τον κόσμο μας που μας βοήθησε με την παρουσία του και με την στήριξή τους, ηθικά και υλικά, για να έχουμε την παρουσία που είχαμε σε ένα ομολογουμένως δύσκολο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας μια ομάδα που έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν μέσα στους στόχους της, έχοντας φορμαριστεί την κατάλληλη περίοδο, ώστε να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνετέλεσαν στη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος που έφερε ξανά τον κόσμο στα γήπεδα. Δηλαδή παράγοντες, προπονητές, αθλητές, διαιτητές κ.λπ.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος