FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανωλάδας-Ερμής Πλατάνου 2-1: Βρήκε δίχτυα στο β΄ μέρος

Ημερομηνία: 21-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανωλάδας είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες με το νεοφώτιστο Ερμή Πλατάνου αλλά η νίκη ήρθε έστω και με το ισχνό 2-1. Η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη στο πρώτο 20λεπτο είχε τρεις φάσεις για γκολ με τον Μπουρλάκη και στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους άλλες δύο ευκαιρίες με τους Μηλαδόπουλο, Παντελή! Το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου και στο 55΄ τελικά έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Μηλαδόπουλου από σέντρα του Παντελή. Ο μαχητικός Ερμής όμως, δέκα λεπτά μετά, ισοφάρισε 1-1 με το νεαρό Χασομέρη και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για θετικό αποτέλεσμα στη Ν. Μανωλάδα. Στο 75΄ η Δόξα έφτασε στο νικητήριο γκολ με τον Παπαδάτο που είχε περάσει στο ματς στο 60΄ και στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε το σκορ.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Πυρρής, Τσίτσαρης, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης (60΄ Παπαδάτος), Σαρανταυγάς, Σδρόλιας, Κωστόπουλος (75΄ Κόσκορης), Μπουρλάκης, Μηλαδόπουλος (80΄ Σαπουντζάκης), Παντελής.

Ερμής Πλ.: Μοχάμεντ, Α. Τζιμάνης, Π. Τζιμάνης, Δουβαράς, Καρέτσος, Ηλ. Καραχάλιος (70΄ Φωτόπουλος), Διαμαντάκος, Ζ. Χασομέρης (80΄ Α. Σακέλλης), Ζήσης (80΄ Γαλανόπουλος), Γεωργίου (50΄ Αγριδιώτης), Γ. Καραχάλιος (80΄ Μ. Τζιμάνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος