FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανωλάδας: Δυνατό φιλικό με Αστέρα το Σάββατο

Ημερομηνία: 25-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανωλάδας συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του έμπειρου Αλέξη Γαλάνη, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας και το Σάββατο δίνει άλλο ένα δυνατό φιλικό. Αντίπαλος είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας, αυτή τη φορά, ο οποίος έχει ενισχυθεί πάρα πολύ και έχει βλέψεις πρωταθλητισμού. Το ματς θα διεξαχθεί στις 6μ.μ., στο γήπεδο της Ν. Μανωλάδας.

Στο  πρώτο φιλικό η Δόξα ηττήθηκε 4-1 από τον Ηλειακό Βαρθολομιού, δίνοντας στο β΄ ημίχρονο χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νεαρά παιδιά και χθες το απόγευμα η ομάδα έπαιξε στα Λεχαινά με τον Ηλειακό, όπου κέρδισε 1-0 με γκολ του Διαμαντή Παναγόπουλου στο 20΄. Τα πρώτα φιλικά είναι για δοκιμές και ο τεχνικός Αλέξης Γαλάνης, όπως και κάθε προπονητής, δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στο αποτέλεσμα. Στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα και η Δόξα έχει χρόνο μπροστά της για να φτιάξει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» είναι αισιόδοξος γι’ αυτό: «η προετοιμασία κυλάει χωρίς προβλήματα, δουλεύουμε σε πολύ καλές συνθήκες στη Ν. Μανωλάδα και ευελπιστώ ότι η δουλειά μας θα αποτυπωθεί και στο πρωτάθλημα. Η Δόξα θα είναι ανταγωνιστική και φέτος, όπως είναι εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον, και είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Άλλωστε είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορία της». Στα μεταγραφικά, οι «αετοί» θέλουν να αποκτήσουν έναν κεντρικό μέσο και να ολοκληρώσουν έτσι τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Θυμίζουμε πως έχουν αποκτηθεί ο Βαρδαίος στην καταγωγή τερματοφύλακας Παναγιώτης Σκλαβενίτης, ο 27χρονος επιθετικός Χρήστος Κούντουρας και ο έμπειρος αμυντικός Παναγιώτης Κωστόπουλος

Κώστας Πλίαγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος