FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας-Αστέρας Αμαλιάδας 1-0: Έδειξε τα δόντια της!

Ημερομηνία: 30-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας με τη νίκη επί του Αστέρα με 1-0, ένα σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο στο β΄ μέρος, έδειξε από την πρεμιέρα ότι θα είναι πολύ δυνατή και φέτος. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού επικράτησε με ένα γκολ του Μπουρλάκη στο 42΄ από την άσπρη βούλα και στο β΄ ημίχρονο έχασε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς. Ο Αστέρας στάθηκε καλά στο α΄ ημίχρονο, διάστημα που είχε καλές φάσεις να προηγηθεί στο σκορ και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Στο 6΄ φάουλ του Μπουρλάκη, κεφαλιά του Πυρρή πέρασε άουτ και στο 20΄ κόρνερ του Μουρούτη, κεφαλιά του Έλιοτ από καλή θέση, κατέληξε στα χέρια του Κανελλόπουλου.

Στο 24′ φάουλ του Μαρκόπουλου, κεφαλιά του Γαλάνη πέρασε λίγο άουτ και στο 30΄ από μπαλιά του Γαλάνη, ο Μουρούτης βρέθηκε τετ-α-τετ αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 43΄ ο Διαμαντής Παναγόπουλος ανατράπηκε από τον Λαμπρόπουλο και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουρλάκης κάνοντας το 1-0.

Στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47΄ ο Μπουρλάκης έστρωσε στον Παναγόπουλο, πλάσαρε και απέκρουσε ο Σταθόπουλος. Στο 49′ αντεπίθεση της Δόξας με τον Κουλούρη, απέφυγε και τον Σταθόπουλο, αλλά πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση. Στο 66΄ αποβλήθηκε ο Λαμπρόπουλος με δεύτερη κίτρινη και όλα έγιναν πιο δύσκολα για τον Αστέρα. Η Δόξα βρήκε μεγάλους χώρους στην κόντρα και έχασε ευκαιρίες με τον Μπουρλάκη στο 72΄ (πλάσαρε πάνω στο Σταθόπουλο) με τον Παπαδάτο στο 77΄ (δοκάρι) και ξανά με τον Μπουρλάκη στο 82΄ (απέκρουσε ο Σταθόπουλος).

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Πυρρής, Λιούρης, Τσιρίκος, Πολίτης, Παναγόπουλος (75΄ Μηλαδόπουλος), Κουλούρης (64΄  Γεωργόπουλος), Μπουρλάκης (89΄ Χαβαριώτης), Παπαδάτος.

Αστέρας: Σταθόπουλος, Σιούλας, Χριστόπουλος (77΄ Ζωγόπουλος), Ι. Ντάβαρης, Λαμπρόπουλος, Μαρκόπουλος, Λιούις (90΄+ Δ. Ντάβαρης), Γκάμπριελ Ντίας, Μουρούτης, Γαλάνης (65΄ Ζαφειρόπουλος), Έλιοτ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος