FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ. – Θύελλα 2-1: Νίκησε η Δόξα, φωνάζει η Θύελλα

Ημερομηνία: 26-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας επέστρεψε στα τρίποντα, κερδίζοντας 2-1 τη μαχητική Θύελλα Καταραχίου, που φωνάζει για τη διαιτησία του Καλαμαρα. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη  προηγήθηκε στο 25΄ με κεφαλιά του Κυριαζή ύστερα από κόρνερ του Διαμαντή Παναγόπουλου και το 2-0 έκανε ο Παναγόπουλος με πέναλτι στο 65΄, πέναλτι  που κέρδισε ο Καζαντζής. Η Θύελλα του Γιάννη Γκότση μείωσε στο 80΄ με τον Κάρδαρη, σε μια φάση όπου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο γκολκίπερ της Δόξας Κώστας Σταθόπουλος για διαμαρτυρία (ζήτησε δικαίως επιθετικό φάουλ).  Η Δόξα είχε χαμένες ευκαιρίες με τους Μπακάλη, Καζαντζή, Καμαρινό, ενώ η Θύελλα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει 1-1 στο τέλος του α΄ ημιχρόνου με το σουτ του Κουτσογιαννόπουλου να περνά άουτ και 2-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα με το πλασέ του Παργινού να αποκρούει ο Τριχάς με τα πόδια. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε σκόπιμα ο Μούζος με 2η κίτρινη κάρτα.

Η Θύελλα διαμαρτύρεται έντονα για μια φάση στο 17΄, όταν  ο Γιώργος Λούσκος έβγαινε τετ-α-τετ,  ο Σταθόπουλος έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής με τα χέρια  και ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας. Επιπλέον, μιλούν για καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στο Γιώργο Λούσκο στο α΄ ημίχρονο.

 

Δόξα Ν.Μανολάδας: Σταθόπουλος, Χατζηγιάννης, Αθανασόπουλος (55΄ Κολίτσι), Μούζος, Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Καζαντζής, Παναγόπουλος, Μπακάλης (78΄ Χαβαριώτης-80΄ Τριχάς).

Θύελλα:  Κατελούζος, Παναγιωτόπουλος  (70΄ Φώτης), Γρηγορόπουλος, Τόλιας, Κάρδαρης, Καραχάλιος, Κουτσογιαννόπουλος (50΄ Παργινός), Ρούντα (28΄ Κοζοκάρου), Γ. Λούσκος, Κότσι, Αγγελόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος