FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Προοδευτική 1-0: Έτοιμη για το ντέρμπι!

Ημερομηνία: 02-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε στο γειτονικό ντέρμπι την Προοδευτική με 1-0 κι έδειξε έτοιμη για το ντέρμπι κορυφής με τον Αίαντα στη Γαστούνη!

Η ομάδα του Γιώργου Λαγού, στο α΄ μέρος  και συγκεκριμένα στο 25΄ και  31΄ δεν κατάφερε να σκοράρει σε καλές ευκαιρίες με τους Μπουρλάκη και Γεωργόπουλο αντίστοιχα.

Στο 30΄ οι «αετοί» ζήτησαν πέναλτι σε  ανατροπή του Μηλαδόπουλου, ενώ στο 37΄ φώναξαν για αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Μπιτούνη!

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 55΄. Ο Κουλούρης πλάσαρε στο δοκάρι, η μπάλα έφτασε στον Μπουρλάκη, ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα. Στο 62΄ και 67΄  ο Γεωργόπουλος δεν κατάφερε να σκοράρει από θέση  τετ-α-τετ.

Η Δόξα στο 75΄ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιωάννου για φάουλ σε αντίπαλο, ο οποίος βρισκόταν  σε προφανή θέση για γκολ. Η Προοδευτική δεν απείλησε ιδιαίτερα, καθώς έριξε το βάρος στο  να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ενώ έχει παράπονα για τη διαιτησία για πολλά εύκολα φάουλ που δόθηκαν υπέρ της Δόξας.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης (46΄ Καλογερόπουλος), Πυρρής, Ιωάννου, Τσιρίκος, Πολίτης, Παπαδάτος (70΄Λιούρης), Γεωργόπουλος (88΄ Χαβαριώτης), Μπουρλάκης, Μηλαδόπουλος (46΄ Κουλούρης).

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας (54΄Ορλώφ), Κατσιμητσήρης (66΄ Πέρδικας), Μούζος, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Λιακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος (80΄ Α. Βαλογιάννης), Παντελής, Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος