FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Πελόπιο 4-0: Εύκολα οι «αετοί»

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε εύκολα τον Πέλοπα Πελοπίου με 4-0 και  μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αίαντα Γαστούνης, στους 4 βαθμούς.

Μόλις στο 2ο λεπτό, οι «αετοί» του Γιώργου Λαγού άνοιξαν το σκορ με τον Θανάση Καλογερόπουλο, ύστερα από μπαλιά του Ιωάννου και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Το 2-0 έγινε στο 55΄ μετά από ωραίο συνδυασμό του Κουλούρη με τον Παπαδάτο και σκόρερ τον δεύτερο. Το 3-0 σημείωσε στο 60΄ ξανά ο Παπαδάτος έπειτα από ασίστ του Καλογερόπουλου, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τσιρίκος με καταπληκτικό τακουνάκι, ύστερα από σέντρα του Μπλετσάκη.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η συμμετοχή ως βασικού,  του15χρονου Ανδρέα Σαπουντζάκη, παίκτης που είναι γέννημα-θρέμμα της Δόξας.

Δόξα: Κανελλόπουλος (70΄ Παναγόπουλος), Ιωάννου, Μπλετσάκης, Πυρρής, Κάτσενος (64΄ Σάμαρης), Τσιρίκος, Κουλούρης, Σαπουντζάκης (46΄ Μηλαδόπουλος), Καλογερόπουλος, Παπαδάτος (62΄ Φωτόπουλος), Βασιλόπουλος.

Πελόπιο: Αθανασόπουλος, Μπίρμπας, Χριστόπουλος, Καρβουνιάρης, Βουρλούμης, Κατσώλης, Τζάρο, Μπακόπουλος, Π. Κακόγιαννος, Ηλ. Κακόγιαννος, Σπυρόπουλος (55΄ Μήλιος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος