FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.- Ολυμπιακός Σαβ. 1-1: “Χτύπησε” στο 92΄ ο Ολυμπιακός!

Ημερομηνία: 20-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δόξα Ν.Μανωλάδας και Ολυμπιακός Σαβαλίων αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, με την ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη να ισοφαρίζει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βλασσόπουλο. Η Δόξα ήταν καλή στο α΄ ημίχρονο και προηγήθηκε στο 38΄ με τον Βασίλη Παντελή με σουτ μέσα από την περιοχή από πάσα του Παναγόπουλου, μετουσιώνοντας σε γκολ την υπεροχή της. Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του και εν τέλει έφτασε στο γκολ στο 92΄. Ο Μίχα εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά, ο Ρούνης πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Βλασσόπουλο, που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Έτσι, η ομάδα των Σαβαλίων είναι τρίτη στον όμιλο με 10 βαθμούς και η Δόξα έμεινε πίσω της με 8.

 

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Παντελής, Μπλετσάκης, Δημητρόπουλος, Πυρρής, Σαρανταυγάς, Σδρόλιας, Πολίτης, Νικολόπουλος (25΄ λ.τρ. Κολίτσης), Παναγόπουλος, Παπαδάτος (85΄ Καλογερόπουλος).

Ολυμπιακός Σ.: Πλατής, Τσακοπιάκος (83΄ Γεωργόπουλος), Βλασσόπουλος, Λιούρης, Χατζηνικολάου, Μίχα, Β. Παναγιωτόπουλος (88΄ Ι. Παναγιωτόπουλος), Ρούνης, Μηλαδόπουλος, Μπατζαλής, Δ. Παναγιωτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος