FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Νίκη Τραγανού 0-1: Το άστρο του Γεωργιόπουλου την οδηγεί!

Ημερομηνία: 13-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού με σκόρερ ξανά τον Γεωργιόπουλο πήρε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι και στοχεύει ψηλά

 

Στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής στην A1 DEDALOS SECURITY, η Νίκη Τραγανού πέτυχε το Σάββτο μεγάλη νίκη στη Ν.Μανολάδα επί της Δόξας με 0-1, με γκολ του συνήθους ύποπτου Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη έχει ξεκινήσει αντεπίθεση για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πήρε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι μετά από αυτό με τον Ξενοφώντα, φτάνοντας τις 5 σερί νίκες, έχοντας σε εκπληκτική κατάσταση τον Γιώργο Γεωργιόπουλο, που τα γκολ που πετυχαίνει ισοδυναμούν με τρίποντα! Θυμίζουμε πως σκόραρε δύο φορές στην ανατροπή επί του Πέλοπα στο Ενωσιακό, άλλες δύο στην ανατροπή επί του Α.Ο. Ξενοφών και πέτυχε και το Σάββατο το νικητήριο γκολ στη Ν.Μανολάδα (έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα).

Το παιχνίδι στη Ν. Μανολάδα είχε ελάχιστες καλές φάσεις και όποιος έβαζε το γκολ θα είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη. Αυτό το κατάφεραν οι «μπλε» του Τραγανού στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησαν στο 25΄. Ο νεοαποκτηθείς Σπύρος Γκρίλλας σέντραρε από δεξιά και ο Γεωργιόπουλος με προβολή έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια, η Δόξα, που αγωνίστηκε χωρίς τον Μπουρλάκη που αποχώρησε, πήρε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να γίνει απειλητική, αλλά η Νίκη ήταν άψογα στημένη αμυντικά και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο 27΄ ένα σουτ του Παναγόπουλου πέρασε άουτ και αυτή ήταν η τελευταία φάση για το α΄ μέρος.

Στην επανάληψη, οι μελανόλευκοι του Γιώργου Λαγού είχαν την εδαφική υπεροχή αλλά ο γκολκίπερ της Νίκης, Ανδρέας Αντωνόπουλος, δεν χρειάστηκε να επέμβει! Στο 49΄ το πλασέ του Κουλούρη μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ και στο 64΄ από γύρισμα του Πολίτη, ο νεοαποκτηθείς Βασιλόπουλος δεν βρήκε τη μπάλα. Στο 78΄ και στο 90’  δύο απευθείας φάουλ του Δημητρόπουλου δεν βρήκαν στόχο και η Νίκη Τραγανού πανηγύρισε μια μεγάλη επικράτηση.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Παπαδάτος, Πυρρής, Ιωάννου, Πολίτης (72′ λ.τρ. Λιούρης), Κουλούρης, Τσιρίκος, Γεωργόπουλος (46′ Καλογερόπουλος), Παναγόπουλος, Βασιλόπουλος (80′ Μπλετσάκης).

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης (90+′ Ι. Κασσιανός), Γαργαρώνης, Γκρίλλας, Καλογερόπουλος, Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (85′ Βουρτσάνης), Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος