FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Μακρίσια 4-1: Συνέχισε το εντυπωσιακό σερί

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε εύκολα και τον Α.Ο. Μακρισίων και παρέμεινε σε τροχιά πλέι-οφ, στην 3η θέση της βαθμολογίας, δίνοντας συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία το τελευταίο τετράμηνο (μία μόλις ήττα στους τελευταίους 19 αγώνες). Ο Α.Ο.Μ. διατηρήθηκε στην 7η θέση (39  βαθμοί) και θέλει λίγους βαθμούς ακόμα για να ανανεώσει τη συμμετοχή του στην Α1.

Στο 15΄ από λάθος της άμυνας των Μακρισίων, επωφελήθηκε ο Καζαντζής και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 33΄ έγινε το 2-0 μετά από ασίστ του Κουλούρη στον  Δημητρόπουλο, ο οποίος σκόραρε με πλασέ.  Στο 57΄ από ασυνεννοησία αμυντικών και Ζωμένου, ο Καζαντζής σημείωσε το 3-0.  Στο 64΄  ο Καζαντζής έκανε το γύρισμα και ο Κουλούρης με πλασέ έκανε το 4-0. Στο 83′  ο Πετρόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Δόξα Ν.Μ.: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος (60′ Χαβαριώτης), Μπλετσάκης, Μούζος, Κυριαζής (75′  Μπακάλης), Καμαρινός (80′ Φωτόπουλος), Δημητρόπουλος, Τσιρίκος, Κουλούρης, Παναγόπουλος (60′ Αγγελόπουλος), Καζαντζής.

Μακρίσια: Ζωμένος, Μπαλαούρας (60′ Καρβουνιάρης), Ρουμελιώτης, Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Γιούρτας (82′ Καραθανάσης), Ζαπάντης, Αντύπας, Σταματελάτος, Πετρόπουλος (86′ Τζίβας), Κουής (70′ Γκουβέρος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος