FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Κουρτέσι 5-3: Βροχή από γκολ στη Ν. Μανολάδα

Ημερομηνία: 03-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μ. νίκησε με το αγγλικό σκορ 5-3 τον ΑΠΟ Κουρτεσίου και διατηρήθηκε 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αίαντα. Στον αντίποδα, ο ΑΠΟΚ είδε να τον προσπερνάει η Ολυμπιάδα στη βαθμολογία.

Η Δόξα μπήκε δυνατά και καθάρισε από το α΄ ημίχρονο το παιχνίδι. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού προηγήθηκε στο 4΄ με ωραίο σουτ του Ηλία Παπαδάτου. Ο Θανάσης Καλογερόπουλος στο 14΄ έκανε το 2-0 μετά από κάθετη του Κουλούρη. Στο 18΄ το Κουρτέσι μείωσε σε 2-1 με τον Ντίνο Καπώνη. Ο Δημητρόπουλος στο 31΄ με απευθείας φάουλ έκανε το 3-1 και ο Καλογερόπουλος στο 40΄ σημείωσε το 4-1 με σουτ, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια.  Το 5-1 έκανε ο Μπλετσάκης στο 43΄, από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στην επανάληψη το Κουρτέσι μείωσε με τον Κωστόπουλο στο 55΄ σε 5-2 και στο 75΄ σε 5-3 με τον Ντίνο Καπώνη.

Δόξα N.M.: Κανελλόπουλος (46΄ Χ. Παναγόπουλος), Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Πυρρής, Κατσίνας (33΄ Κολτσίδας), Τσιρίκος (60΄ Ανδρέου), Κουλούρης, Δ. Παναγόπουλος, Καλογερόπουλος, Πολίτης, Παπαδάτος (46΄ Σαπουντζάκης).

Κουρτέσι: Τριχάς, Α.Σπ. Καπώνης, Α. Κόσκορης, Α.Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος (46΄ λ.τρ. Γκούσκος), Κωστόπουλος, Μαράτος, Κουρκουμέλης, Κ. Καπώνης, Αντωνόπουλος (88΄ Μ. Κόσκορης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος