FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Ηλειακός Β. 0-1: Ηλειακός για πλέι-οφ!

Ημερομηνία: 06-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλο διπλό στην έδρα της Δόξας, που αδυνατεί να σκοράρει

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού έκανε την μεγάλη έκπληξη της 5ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK, κερδίζοντας την δυνατή Δόξα στη Ν.Μανωλάδα, με 1-0, με ένα γκολ του Μπουρούκη στο 85΄ κι έδειξε σε άλλο ένα φετινό παιχνίδι πόσο δυνατός είναι. Πλέον, η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή, κοιτάζει τα πλέι-οφ (είναι πρώτη με 9 βαθμούς σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων) και αν το καταφέρει θα είναι μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα του Βαρθολομιού, που φέτος έχει ανεβεί επίπεδο. Η Δόξα έχασε ευκαιρίες, υστερώντας στην τελική προσπάθεια σε άλλο ένα ματς (έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα) κι έμεινε έτσι στους 4 βαθμούς. Το α΄ ημίχρονο είχε λίγες φάσεις με σπουδαιότερες μια κεφαλιά του Παπαδάτου από κοντά στο 32΄, που απέκρουσε με τα πόδια ο εξαιρετικός Κολλίντζας και ένα πλασέ στο δοκάρι του Χατζηγιάννη στο 45΄. Στο β΄ μέρος, στο 53΄ ο Κουλούρης τετ-α-τετ με τον Κανελλόπουλο, πλάσαρε πάνω του, ενώ στο 60΄ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι. Στο 57΄ ο Κολλίντζας είπε «όχι» στον Παναγόπουλο, ενώ στο 63΄ ο Παναγόπουλος είχε δοκάρι! Μετά από πολλές φάσεις εκατέρωθεν, ο Μπουρούκης τελικά αποδείχτηκε εύστοχος στο 85΄. Ο Πέτρος Τσουκαλάς βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε, απέκρουσε ο Κανελλόπουλος και ο Μπουρούκης στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Η Δόξα στο 90΄ είχε φάση να ισοφαρίσει με τον Παντελή που σούταρε ψηλά άουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή.

 

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Π.Σ. Φωτόπουλος, Μπλετσάκης, Σαρανταυγάς, Πυρρής, Σδρόλιας, Δημητρόπουλος, Παναγόπουλος, Παντελής, Πολίτης, Παπαδάτος (85′ Σαπουντζάκης).

Ηλειακός Β.: Κολλίντζας, Γιούλης, Χριστοφοράτος, Χατζηγιάννης (65′ Βούτος), Κωστόπουλος, Γκίνης (50′ λ.τρ. Καμαρινός), Μονόλιθος, Μπουρούκης, Κουλούρης (72′ Πανόπουλος), Τσουκαλάς, Ράλλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος