FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Αστέρας 0-0: Σημάδευαν τα δοκάρια!

Ημερομηνία: 08-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Α1, Δόξα Ν.Μανωλάδας και Αστέρας Αμαλιάδας, κόλλησαν στο μηδέν, σημαδεύοντας στο β΄ μέρος τα δοκάρια! Στο α΄ μέρος υπήρχαν ελάχιστες φάσεις και άξιο αναφοράς είναι μόνο ένα καλό σουτ του Σιούλα, που δεν βρήκε στόχο, στο 35΄. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο επιθετικά και έψαξαν το γκολ. Στο 47΄ ωραίο σουτ του Παναγόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και τρία λεπτά μετά η Δόξα είχε και νέο δοκάρι σε κεφαλιά του Πυρρή από κόρνερ του Πολίτη. Στο 55΄ απευθείας φάουλ του Δημητρόπουλου πέρασε άουτ και από το 60΄ και μετά ο Αστέρας (έπαιξε χωρίς Γεωργόπουλο, Χοτζάι και Σταυρούλια) ισορρόπησε και είχε τις δικές του φάσεις για γκολ. Στο 60΄ από εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Δαλαβούρα, βρήκε τη μπάλα ο Κανελλόπουλος και στη συνέχεια προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 67΄ ο Μπατζακόπουλος έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι για τον Κυριαζή, ο οποίος αμαρκάριστος πλάσαρε άουτ. Στο 70΄ δυνατό σουτ του Παντελή απέκρουσε σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος και στο 75΄ το σουτ του Βασιλικόπουλου από καλή θέση μέσα στην περιοχή πέρασε και αυτό άουτ.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Πυρρής, Σαρανταυγάς, Πολίτης, Παντελής, Σδρόλιας, Καλογερόπουλος, Παναγόπουλος, Νικολόπουλος (80΄ Π.Η. Φωτόπουλος).

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Σιούλας (80΄ Παπαπέτρου), Μπουγονικολός, Δαλαβούρας, Μπαρδούσης, Κυριαζής, Χριστόπουλος, Γκρίλλας, Μπάρκας (40΄ λ.τρ. Σάκκος), Βασιλικόπουλος (85′ Γαλάνης), Μπατζακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος