FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Αίας Γαστούνης 0-1: Πέρασε από τη Ν.Μανολάδα, βλέπει παραμονή!

Ημερομηνία: 04-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης πέρασε  από την πολύ δυνατή έδρα της Δόξας Ν.Μανολάδας (0-1) και έκανε άλμα παραμονής στην Α1 DEDALOS SECURITY. Η ομάδα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, η οποία έχει ενισχυθεί μεταγραφικά και είναι πλέον πολύ ανταγωνιστική, επικράτησε με ένα πέναλτι-γκολ του Δημήτρη Μπράβου, πέναλτι που κέρδισε ο Νίκος Καράμπελας, στο 32ο λεπτό. Ο Καζαντζής στο 37΄ δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και στην επανάληψη η Δόξα πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Αίας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με τον Παναγιωτόπουλο στο 85΄, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι. Όπως έχει γράψει ο διαιτητής στο φ.α., στο 45΄ υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή, διότι κάποιος από τον πάγκο των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσε μικροεπεισόδια.

 

Δόξα N.M.: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος (50΄Τσιρίκος), Μπλετσάκης, Μούζος, Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος, Αγγελόπουλος (70΄Φωτόπουλος), Καζαντζής, Παναγόπουλος, Κουλούρης.

Αίας Γ.: Φλίγκος, Γιαννακόπουλος, Ζώντος, Σκαρτσιάνης, Μπελεκούκιας, Κορκός, Ηλ. Νικολόπουλος, Μπράβος, Ραυτόπουλος (87΄Λαγανόπουλος), Κότσιφας (70΄Παναγιωτόπουλος), Καράμπελας (80΄Μενίκου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος