FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας-Ν. Κόροιβος 6-0: Μόνη στην κορυφή με εξάρα!

Ημερομηνία: 14-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα της Α1 DEDALOS SECURITY, με βροχή από γκολ κόντρα στο νεοφώτιστο Ν. Κόροιβο Κατσαρού (6-0) και πέρασε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.  Η ομάδα του Γιώργου Λαγού «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Ν. Κοροίβου στο 35΄ και από κει και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα. Στο 35΄, λοιπόν, ο Μηλαδόπουλος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Λιούρης κι έκανε το 1-0, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι θεωρώντας πως ο Τόλιας μάρκαρε νομίμως τον επιθετικό της Δόξας.

Στο 44΄ ο Μηλαδόπουλος από σέντρα του Κουλούρη, διπλασίασε τα τέρματα των «αετών». Στο ξεκίνημα της επανάληψης, με ωραίο απευθείας φάουλ του Δημητρόπουλου η Δόξα έκανε το 3-0. Στο 68΄, μετά από συνεργασία Μπουρλάκη, Μηλαδόπουλου και Γεωργόπουλου, ο τελευταίος έκανε το 4-0 και στο 70΄ το σουτ του Τσιρίκου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 84΄ από κάθετη πάσα του  Κουλούρη στον Μπουρλάκη, αυτός έγραψε το 5-0 και δύο λεπτά μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας Μπουρλάκη, Γεωργόπουλου, ο δεύτερος διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Δόξα N.M.: Τριχάς, Δημητρόπουλος (71΄ Φωτόπουλος), Μπλετσάκης, Πυρρής, Λιούρης (55΄ Χαβαριώτης), Τσιρίκος, Παπαδάτος, Παναγόπουλος (46΄ Γεωργόπουλος), Κουλούρης, Μπουρλάκης, Μηλαδόπουλος (75΄Σαπουντζάκης).

Ν. Κόροιβος: Πλατής, Τόλιας (80΄ Δ. Σπηλιωτόπουλος), Ψάρρης, Βλασσόπουλος (80΄ Τσάμης), Νικολακόπουλος, Μαρνέρας, Οικονομίδης (70΄ Τζανέτος), Σπηλιόπουλος, Γαλάνης (70΄ Νταρζάνος), Γαλανόπουλος, Σπηλιωτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος