FOLLOW US: facebook twitter

Γλυκές εκπλήξεις σε παιδιά ορεινών περιοχών – Δόθηκαν από τον δήμο Πύργου πάνω από 300 σακούλες με δωράκια

Ημερομηνία: 21-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Έναν συμβολικό αλλά  εναρμονισμένο στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς  τρόπο να δημιουργήσει μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για τα παιδιά,  βρήκε ο δήμος Πύργου προσφέροντας γλυκές εκπλήηεις σε όλα τα παιδιά των ορεινών και ημιορεινών χωριών του Δήμου.

Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης ο δήμαρχος Πύργου Τ. Αντωνακόπουλος με αντιδημάρχους και στελέχη της δημοτικής αρχής, μοίρασε σε πάνω από 300 παιδάκια  του Κλινδιά, της Πεύκης και της Αγίας Άννας, έως και την Ωλένη, τη Χαριά και το Χειμαδιό με πολλές ενδιάμεσες “στάσεις”, σακούλες με χυμούς και γλυκά.

Οι πρόεδροι των χωριών που είχαν ειδοποιηθεί μέρες νωρίτερα, είχαν ενημερώσει τις οικογένειες και τα παιδάκια έσπευσαν ένα-ένα να παραλάβουν τα δώρα τους. Τα χαμόγελα που φώτισαν τα προσωπάκια τους πρόδιδαν την μεγάλη τους χαρά, ενώ τόσο οι πρόεδροι των κοινοτήτων όσοι και οι δημότες δέχτηκαν αυτή τη χειρονομία με μεγάλη ικανοποίηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο αυτό το εγχείρημα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την πολύ σημαντική οικονομική βοήθεια του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού που δεν παρέλειψαν για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουν, όπως και χορηγούς καταστημάτων και τοπικών επιχειρήσεων .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος