FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεάν σεμινάριο τηλεκατάρτισης για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (Covid-19)

Ημερομηνία: 24-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα, Υγεία

Με αίσθημα ευθύνης και με στόχο να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην εθνική κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η «εταιρεία Consul Α.Ε. Κατάρτιση-Συμβουλευτική», σε συνεργασία με άλλους φορείς κατάρτισης, προσφέρει στους πολίτες δωρεάν σεμινάριο με τίτλο: «Ορθή υγιεινή – Πρακτική καθαρισμού απολύμανσης & χρήση μέσων ατομικής προστασίας έναντι του Κορωνοϊού».

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, πρόθεση της εταιρείας είναι να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες από κατάλληλα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, ώστε οι πολίτες να μπορούν να τηρήσουν υπεύθυνα και αποτελεσματικά τα μέτρα προστασίας και παράλληλα να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήματα που προκύπτουν από την καθημερινή τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεων εκπαίδευσης μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας elearning-seminars στο Youtube την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 στις 17.00-19.00, στόχο έχει να παρουσιάσει τους τρόπους ορθής τήρησης των μέσων ατομικής προστασίας, προκειμένου ο καθένας να μπορέσει για προστατευτεί σωστά και να προστατεύσει τους ανθρώπους γύρω του.

Θεματικές ενότητες

Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο είναι:

-Αναγνώριση Επικινδυνότητας Χημικών, Καθαριστικών – Σήμανση Ασφαλείας

-Ασφαλής Διαχείριση Χημικών Καθαριστικών

-Ατομική Υγιεινή (στο χώρο εργασίας, εντός & εκτός οικίας, μετακίνηση) Καθαρισμός – Απολύμανση

-Ορθή Χρήση Μέσων Ατομικής Προστασίας (μάσκα, γάντια, ποδιά, γυαλιά προστασίας, υποδήματα)

Εισηγητής σεμιναρίου είναι ο κ Πέτρος Σκανδάμης, Χημικός, Σύμβουλος Υγιεινής & Ασφάλειας της εργασίας, Περιβαλλοντολόγος.

Οδηγίες παρακολούθησης σεμιναρίου

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα πρέπει να:

-Εγγραφούν στο κανάλι της εκπαιδευτικής πλατφόρμας elearning-seminars πατώντας το link https://www.youtube.com/channel/UC7IdXuBsAWb9YxvMGWijUuQ (πατήστε το κουμπί Εγγραφή)

-Πατήσουν το καμπανάκι που βρίσκεται δεξιά της Εγγραφής για να τους ειδοποιήσει το Youtube για την έναρξη του σεμιναρίου

Μένουμε ψύχραιμοι.

Μένουμε ενωμένοι, αλλά με απόσταση

#menoume_spiti


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος