FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεάν rapid test στην Ηλεία

Ημερομηνία: 01-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα, καθώς η διασπορά εξαπλώνεται.

Σήμερα σε Πύργο, Ανδραβίδα  και Ζαχάρω

Σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην αίθουσα Αποστολικής Διακονίας (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), και στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρως (κατά τις ώρες 9:00 με 15:00) και στο Περιφερειακό Ιατρείο Ανδραβίδας (κατά τις ώρες 9:00 με 15:00) για το ευρύ κοινό.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

Στην Αμαλιαδα

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και ώρα  9.00 το πρωί με 3.00  το μεσημέρι, στο ισόγειο του Συνεδριακού Κέντρου της Αμαλιάδας, στη Σοχιά,, θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε πολίτες της περιοχής  στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Αύριο στον Ελαιώνα

Μετά από αίτημα του προέδρου της ΤΚ Ελαιώνα στο δήμο Πύργου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί αύριο Τετάρτη στο χώρο του γραφείου της Τοπικής Κοινότητας για να πραγματοποιήσει – δωρεάν – τεστ ταχείας ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού ( COVID – 19 ). Η σχετική διαδικασία, θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα τελειώσει στις 2 – περίπου – το μεσημέρι Όσοι πρόκειται να προσέλθουν, για να κάνουν το test , πρέπει να φοράνε μάσκα και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και να έχουν διαθέσιμο τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος