FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 15-05-2022 | Συντάκτης:

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και το  Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε γυναίκες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, στο χώρο του  Κέντρου Υγείας  Αρχαίας Ολυμπίας,  η μαία κα Νίκη Μυλωνά, εξέτασε 14 δημότισσες που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ύστερα από προηγούμενη ανακοίνωση.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Νίκος Αναστασόπουλος «τη σημερινή εποχή της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, ο στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι διττός, αφενός η έγκαιρη διάγνωση και αφετέρου η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των γυναικών του Δήμου μας για την υιοθέτηση σωστών στάσεων και συμπεριφορών για την προαγωγή της υγείας τους.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις γυναίκες από ηλικίες 21 ετών και άνω να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα και να δηλώσουν συμμετοχή για τη διενέργεια των επόμενων εξετάσεων (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)»

Πληροφορίεςτηλέφωνα: Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας: 2624022549, εσωτ. 151

Ραντεβού:  Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας: 2624022549, εσωτ. 5Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».     


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος