FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεάν μάσκες και αντισηπτικά στα σχολεία του Δήμου Πηνειού

Ημερομηνία: 21-08-2020 | Συντάκτης:
-Εποικοδομητική συνάντηση Α. Μαρίνου με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Ν. Κλάδη

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους με απόφασή του δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου, ο Δήμος Πηνειού για ένα χρονικό διάστημα, θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ πιστοποιημένες μάσκες και αντισηπτικά στις σχολικές μονάδες.

Αυτό γνωστοποίησε ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος στην συνάντηση που είχε χθες το πρωί στο Δημαρχείο στη Γαστούνη με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Νίκο Κλάδη, ο οποίος πραγματοποιεί ουσιαστικές επισκέψεις στα Δημαρχεία με στόχο την ενεργοποίηση συνεργειών για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης .

Ο  νέος Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νίκος Κλάδης δήλωσε: «Έχω τη χαρά σήμερα να επισκέπτομαι τον φίλο δήμαρχο Πηνειού, κ. Ανδρέα Μαρίνο με τους συνεργάτες του, την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Σοφία Μαρινοπούλου και τους προέδρους των Σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ.κ. Σίμο Μάλιαρη και Δημήτρη Βασιλόπουλο. Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς θεώρησα σκόπιμο να αρχίσω αυτό τον κύκλο επαφών με τους δημάρχους.  Ήδη έχω επισκεφθεί τον δήμαρχο Πύργου και έπονται και άλλες συναντήσεις γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι,  θα χρειαστεί απαραίτητα και καθημερινά η ουσιαστική βοήθεια και συνδρομή όλων των υπηρεσιών του Δήμου, στην κατεύθυνση της ασφάλειας και της διατήρησης της υγιεινής των σχολικών χώρων.

Σ’ αυτό τον τομέα εστιάζει η σημερινή μας συνάντηση και σύσκεψη, ώστε να εξεταστούν όλα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Πηνειού, γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ξεκινάμε στις 7 Σεπτέμβρη με όλους τους μαθητές πλέον και με αυξημένα μέτρα προστασίας. Για το λόγο αυτό είμαι σήμερα εδώ για να συζητήσω με τον δήμαρχο και με τους συνεργάτες του τα βήματα, τα οποία πρέπει να ακολουθηθούν, ώστε και από την πλευρά του δήμου να εξεταστούν και να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να υποδεχόμαστε ένα τρανό ανάστημα του τόπου μας τον Νίκο Κλάδη που μετά από μια αξιοκρατική επιλογή αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Γνωρίζω τις ανησυχίες του, τις δράσεις του και κυρίως το πείσμα για την γνώση και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πετύχει στη δύσκολη αποστολή του. Εμείς ως Δήμος Πηνειού θα είμαστε κοντά του. Η συνεργασία μας θα είναι διαρκής, ουσιαστική και ειλικρινής. Εξάρω και την προσφορά σου ως διευθυντής του 2ου Δημοτικού Γαστούνης όπου με το γνήσιο ενδιαφέρον σου προσπαθούσες για την επίσπευση των διαδικασιών ώστε να εγκατασταθεί ο εργολάβος στο σχολείο και να ξεκινήσουν οι εργασίες επιδιόρθωσης του κτιρίου. Το σχολικό έτος θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου εν μέσω νέου κύματος πανδημίας και εμείς ως Δήμος θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε σε ασφαλείς αίθουσες τους μαθητές και τις μαθήτριες”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος