FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεά τάμπλετ στα δημοτικά σχολεία Εφύρας, Καρδαμά, Δουνεΐκων από την κεραμοποιΐα Παναγιωτόπουλος

Ημερομηνία: 23-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στην δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας, με τις προκλήσεις της και ειδικότερα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές κατά την συμμετοχή τους στην διαδικασία της τηλεκπαίδευσης, ανταποκρίθηκε η Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ.

Έτσ, παρότι η επιχείρηση επουλώνει ακόμα τις πληγές της από την πυρκαγιά που είχε προκαλέσει μεγάλες ζημιές στην βιομηχανική μονάδα, με πρωτοβουλία του εκ των ιδρυτών της κ. Κώστα Παναγιωτόπουλου, διέθεσε στα Δημοτικά Σχολεία των Τοπικών Κοινοτήτων Δουνεϊκων, Καρδαμά και Εφύρας του Δήμου Ήλιδας 15 συσκευές tablet, κατάλληλες για συμμετοχή των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία. Μάλιστα, τα τάμπλετ παρέδωσε ο ίδιος ο κ. Παναγιωτόπουλος στους διευθυντές των σχολείων.

Σχολιάζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές καθώς η τηλεκπαίδευση δεν δύναται να υποκαταστήσει την δια ζώσης εκπαίδευση, αλλά είναι απαραίτητη για την αποφυγή διασποράς του ιού, οι δάσκαλοι ευχαρίστησαν την εταιρεία και τον κ. Κώστα Παναγωτόπουλο προσωπικά για αυτή την πρωτοβουλία, και όλοι μαζί ευχήθηκαν να προσπεραστεί σύντομα η πανδημία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος