FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεά σύγχρονου φωτοτυπικού μηχανήματος από τον Όμιλο Ξένο στον Δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 04-05-2022 | Συντάκτης:
  • Προσφέρεται στο Δημόσιο ΙΕΚ

Μια ακόμη δωρεά από τον επιχειρηματικό κόσμο μετρά ο Δήμος Πύργου. Ο κορυφαίος ξενοδοχειακός Όμιλος «ΞΕΝΟΣ» με έδρα την Ζάκυνθο, για άλλη μια φορά στέκεται αρωγός στις ανάγκες των δομών της πόλης, προσφέροντας ένα σύγχρονο φωτοτυπικό μηχάνημα. Ο Δήμος Πύργου θα παραδώσει το μηχάνημα στο Δημόσιο ΙΕΚ Πύργου για τις ανάγκες των εκπαιδευτικών και σπουδαστών του.

Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, παρέλαβε το πρωί της Τετάρτης (4/4/) το μηχάνημα από τον συνεργάτη του Ομίλου άμισθο σύμβουλο του Δήμου Πύργου σε θέματα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Απασχόλησης Παναγιώτη Σκαρτσιάρη. Παρών ήταν και ο διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Δημήτρης Βουδούρης.

Ο κ. Αντωνακόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον ξενοδοχειακό Όμιλο, λίγο πριν μεταφερθεί στην εκπαιδευτική δομή, δηλώνοντας πως: «Στο πλαίσιο της αλληλέγγυας οικονομίας φροντίζουμε ως Δήμος να καλύπτουμε ανάγκες των δομών της πόλης μας. Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο «ΞΕΝΟΣ» καθώς το μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των μαθητών του Δημόσιου ΙΕΚ».

Ο κ. Βουδούρης με τη σειρά του ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου τονίζοντας «Σε κάθε περίπτωση που έχουμε ζητήσει τη βοήθειά του κ. Αντωνακόπουλου, έχει ανταποκριθεί άμεσα, είτε για την πρακτική άσκηση των σπουδαστών μας είτε με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όπως στην προκειμένη περίπτωση».

Τέλος, ο κ. Σκαρτσιάρης δήλωσε: «Ως συνεργαζόμενος και με τον Όμιλο και με τον Δήμαρχο Πύργου, θέλω να ευχαριστήσω τον Όμιλο ΞΕΝΟΣ για την ευγενική προσφορά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι και πέρυσι προσφέρθηκαν τάμπλετ στο δημόσιο ΙΕΚ. Όσο μπορούμε θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση προσφορών για να καλύψουμε διάφορες ανάγκες των εκπαιδευτικών μονάδων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος