FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Πύργου ύψους 18 χιλ. ευρώ πρόσφερε ο Σύλλογος ΑμΕΑ «Ήλις»

Ημερομηνία: 20-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Υγεία

Με στόχο την υποστήριξη και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου Πύργου, τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ΑΜΕΑ “Ήλις” αποφάσισε και προσέφερε σημαντικό εξοπλισμό ύψους 18.000 ευρώ στη νοσηλευτική μονάδα που απέκτησε μετά από αναζήτηση χορηγιών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Αγαθή Ρηγοπούλου συνοδευόμενη από την Γραμματέα Λεμονιά Χριστοπούλου, παρέδωσαν χθες στο Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Χρήστο Χριστόπουλο δυο απινιδωτές, εάν καρότσι νοσηλείας κι έναν Ηλεκτροκαρδιογράφο, όλα τελευταίας τεχνολογίας.

“Η δωρεά αυτή προέρχεται από οικονομική ενίσχυση που εξασφάλισε ο σύλλογος μας από το σύνδεσμο Vinci, κι εμείς με τη σειρά μας, αξιοποιώντας αυτή τη χορηγία, παραδίδουμε σύγχρονο εξοπλισμό στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου” επισήμανε η κ. Ρηγοπούλου και πρόσθεσε ότι η ενέργεια τους αυτή, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης στο δύσκολο έργου που επιτελείται αυτή την περίοδο από όλους τους υγειονομικούς του Νοσοκομείου, αλλά και αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουν ώστε να ξεπεραστεί η δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία. “Παραδίδοντας τον εξοπλισμό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση αλλά και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου, γιατί προσφέρουν υπηρεσίες με μοναδικό κίνητρο το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς που τους διακατέχει ως δημόσιους λειτουργούς, παρακάμπτοντας τις μεγάλες δυσκολίες και αντιξοότητες που είχαν και έχουν όλο αυτό το διάστημα που η πανδημία βρίσκεται στην πόρτα μας. Η ενέργεια μας αυτή αποδεικνύει ότι μέριμνα μας είναι η διασφάλιση της υγείας όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από το αν είναι άτομα με αναπηρία, και για αυτό άλλωστε η δωρεά μας δεν αφορούσε αποκλειστικά και μόνο εξοπλισμό για άτομα με αναπηρία.

Πρωτίστως ενδιαφερόμαστε να είναι υψηλό το παρεχόμενο επίπεδο υπηρεσιών υγείας για όλους τους συμπολίτες μας μέσα στους οποίους ανήκουν και τα άτομα με αναπηρία, τα οποία μέχρι σήμερα η διοίκηση του νοσοκομείου τα έχει αγκαλιάσει και γνωρίζουμε ότι θα εξακολουθήσει να είναι κοντά μας και να στηρίζει όλες τις προσπάθειες μας για την κατάκτηση της ποιότητας ζωής που τους αναλογεί και δικαιούνται” σημείωσε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος