Μετά από αίτημα του Συλλόγου Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας σε συνεργασία με τη σχολική κοινότητα, στον φορέα Humanity Greece για την υποστήριξη σε χορηγία παγκακίων για τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας, το αίτημα έγινε αμέσως αποδεκτό από το ΔΣ του φορέα.

Η δωρεά της HUMANITY GREECE αποτελεί σημαντικό παράγοντα βελτίωσης της καθημερινότητας των μαθητών της σχολικής μονάδας καθώς πλέον έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το φαγητό τους να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Πολύ σημαντικό σε τέτοιες εποχές δωρεές, κυρίως σε υλικό εξοπλισμό, να γίνονται προς όφελος ενός κοινωνικού συνόλου, μιας μαθητικής κοινότητας, μιας μικτής κοινωνίας ανθρώπων.

Τα παγκάκια, τα οποία τηρούν διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας και υλικών κατασκευής, παρέλαβαν από κοινού ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιγαλείας κος Πάλλας Παναγιώτης, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κα Χαρίκλεια Παπανδρέου και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κος Θάνος Χουλιάρας τα οποία και τοποθετήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο χώρο του σχολείου σε σημεία που υπέδειξε η διεύθυνση της μονάδας.

Για την υλοποίηση της χορηγίας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας:

– HUMANITY GREECE – Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

– Τον Πρόεδρο της Δ.Κ Νέας Φιγαλείας κ Πάλλα Παναγιώτη για την τοποθέτηση

– Την εταιρία LIAPIS WOODLAB στη Νέα Φιγαλεία για την υποστήριξη

– Τη σχολική κοινότητα του Δ.Σ Νέας Φιγαλείας για την άψογη συνεργασία

– Το Ξυλουργείο Κρεσταινίτης Γεώργιος στη Νέα Φιγαλεία για την υποστήριξη

Η ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας εδώ