FOLLOW US: facebook twitter

Δώρα που χαρίζουν «Χαμόγελα»: Μέχρι και το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ημερομηνία: 19-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Και κοσμήματα Folli Follie σε τιμές έκπληξη

 

Αγοράζοντας δώρα από το «Χαμόγελο» βοηθάτε ένα ακόμα παιδί να χαμογελάσει! Με το μήνυμα αυτό, άνοιξε για ακόμα μια χρονιά τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού» στο φουαγιέ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Ξεχωριστές πανέμορφες δημιουργίες, γλυκίσματα και χριστουγεννιάτικα στολίδια που με πολύ αγάπη έχουν φτιάξει οι εθελόντριες και οι φίλοι του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και ξεχωριστά δώρα από την εταιρεία κοσμημάτων και ρολογιών Folli Follie σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές χάρις την δωρεά της εταιρείας προς το Χαμόγελο, θα εκτίθενται μέχρι και το Σάββατο, από τις 9.30-14.00 & από τις 17.00 -21.00, περιμένοντας όλους εμάς, να στηρίξουμε με τις αγορές μας, τις δράσεις του σπουδαίου αυτού Συλλόγου που χρόνια τώρα φροντίζει ανελλιπώς δεκάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και υγείας.

Μικροί και μεγάλοι λοιπόν μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος