FOLLOW US: facebook twitter

Διπλό «ποδαρικό» γένους θηλυκού για την Ηλεία

Ημερομηνία: 03-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα
-Δυο υγιέστατα κοριτσάκια γεννήθηκαν Πρωτοχρονιάτικα στη Μαιευτική του Νοσοκομείου Πύργου

Δυο πανέμορφα κοριτσάκια, έκαναν «ποδαρικό» στην Ηλεία καθώς γεννήθηκαν με φυσιολογικό τοκετό την πρώτη μέρα του χρόνου με λίγες ώρες διαφορά το κάθε ένα!

Το πρώτο μωράκι, γεννήθηκε στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου στις 19.06 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς και είναι το δεύτερο παιδάκι της νεαρής μητέρας Διονυσίας Παναγιωτοπούλου από τον Πύργο. Όπως λέει η ίδια, την «έπιασαν οι πόνοι» ξαφνικά και γέννησε λίγη ώρα αργότερα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «Νιώθω πολύ όμορφα και πολύ ευτυχισμένη! Το περίμενα πως και πως και θεωρώ ότι η μπεμπούλα μου είναι τυχερή που γεννήθηκε την πρώτη του χρόνου!».

Λίγες ώρες αργότερα, στις 23.16, ήρθε στο κόσμο, το πρώτο παιδί της οικογένειας της Αγγελικής Μαρκοπούλου και του Χρήστου Δεμίρη από την Αμαλιάδα. Η ευτυχία τους απερίγραπτη καθώς η νεαρή μητέρα κράτησε στην αγκαλιά της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, λαμβάνοντας το καλύτερο δώρο της ζωής της για την Πρωτοχρονιά! «Νιώθω τόσο πολύ χαρούμενη που έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι! Δυσκολεύτηκα λίγο αλλά όλα πήγαν καλά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα και ελπίζω να πάνε όλα κατ’ ευχή» είπε η ευτυχής μανούλα και συμπλήρωσε πως η μπεμπούλα τους, πέρα από το πρώτο τους παιδί είναι και το πρώτο εγγόνι για την οικογένεια!

Ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς, Χρήστος Δεμίρης, δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του, από την πανέμορφη κόρη του. «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για το πρώτο μας παιδάκι. Για εμάς δεν έχει καμία σημασία ότι γεννήθηκε την 1η του χρόνου. Η χαρά μας άλλωστε θα ήταν όπως και τώρα απερίγραπτη σε κάθε περίπτωση!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος