FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα – Εγκρίνει το Τεχνικό πρόγραμμα του 2023

Ημερομηνία: 25-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα
  • Και Μνημόνιο Συνεργασίας για τους όρους λειτουργίας του Αεροδρομίου Επιταλίου

Διπλή θα είναι η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, στις 3 μ.μ. θα ξεκινήσει η 18η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την «Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2023» με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνα  Ζαΐμη.

Δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης που θα εισηγηθεί ο αντιπερφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος θα είναι η έγκριση σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Πολεμικής Αεροπορίας (117 Πτέρυγα

Μάχης) για τον καθορισμό των όρων λειτουργίας του πεδίου προσγείωσης Αεροδρομίου Επιταλίου σε θέματα εναέριας κυκλοφορίας.

Επίσης, θα γίνει ορισμός δύο (2) εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωτή) της

Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Γενική Συνέλευση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.» και διακριτικό τίτλο «ΑΝ.ΟΛ. Α.Ε.».

Στη συνέχεια και ώρα 5 μ.μ. θα ακολουθήσει η 19η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την «Έκθεση πεπραγμένων Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 01/01/2022-30/06/2022» με εισηγητή τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΔΕ, Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, Ανδρέα Φίλια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος