FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή συνεδρίαση σήμερα του Δ. Σ. Πύργου: Σύμβαση Δήμου και ΚΤΕΛ για την κυκλοφορία ηλεκτροκίνητων μέσων

Ημερομηνία: 25-08-2020 | Συντάκτης:
-Τοποθέτηση ταϊστρών και ποτιστρών για τα αδέσποτα

Με τρέχοντα θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 17.45 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου ενώ στις 7 θα ακολουθήσει η ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την έγκριση του ταμειακού απολογισμού του δήμου, οικ. Έτους 2019.

Όσον αφορά τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης τα σημαντικότερα εξ’ αυτών αφορούν τη λήψη απόφασης για τη  σύναψη σύμβασης χρησιδανείου με το ΚΤΕΛ Ν. ΗΛΕΙΑΣ που αφοράτην ένταξη της πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΠΥΡΓΟΥ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα»2014-2020 με τίτλο: «Δράσεις για την υλοποίηση των ολοκληρωμένων χωρικώνεπενδύσεων των Κατακόλου – Αρχαίας Ολυμπίας και Μεσολογγίου –Αιτωλικού», τη λήψη απόφασης παροχής συναίνεσης για τη μεταφορά του έργου «Βελτίωση αγροτικού οδικού δικτύου εντός των διοικητικώνορίων Δήμου Πύργου», προϋπολογισμού  734.980,41€ από τοπρόγραμμα χρηματοδότησης «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο πρόγραμμα χρηματοδότησης «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» καθώς και την παράταση λειτουργίας του Συμβουλευτικού Κέντρου για τις Γυναίκες του Δήμου Πύργου.

Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει την τοποθέτηση ταϊστρών και ποτιστρών σεκοινόχρηστα σημεία του Δήμου Πύργου ενώ θα λάβει απόφαση σύστασης επιτροπής Ισότητας των Φύλων, στο Δήμο Πύργουκαι τρόπου επιλογής των μελών της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος