FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή συνεδρίαση του Δ.Σ Ήλιδας την Παρασκευή το απόγευμα

Ημερομηνία: 18-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Διπλή συνεδρίαση πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας την προσεχή Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Αρχικά στις 5 το απόγευμα με δύο θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν την έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2015 και ισολογισμού 2015 βάση των αντίστοιχων αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής.

Στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνεδρίαση με τρέχοντα θέματα όπως την Γνωμοδότηση για την μεταβολή σχολικών μονάδων 2019-2020, την δημιουργία ενεργειακής κοινότητας στο δήμο Ήλιδας σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς, την έγκριση αποστολής του δήμου Ήλιδας στους Παιδικούς Διεθνείς Αγώνες στη Ρωσία αλλά και την συμμετοχή του δήμου στις εκδηλώσεις για τον Δρόμο Εκεχειρίας 2019.

Άλλα θέματα που θα συζητηθούν είναι η αναμόρφωση του Οικονομικού Προϋπολογισμού έτους 2018, η διαγραφή οφειλών, η εκμίσθωση αγροτεμαχίων στην Τ.Κ Αυγής, τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος 2018, έγκριση μελετών και παράταση προθεσμίας παράδοσης έργων και υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Φιλόδημος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος