FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή συνεδρίαση σήμερα του ΦΟΔΣΑ Ηλείας μετά την αναφορά του Νώντα Κυριαζή περί «άκυρων» αποφάσεων

Ημερομηνία: 23-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Εκ νέου στο τραπέζι προϋπολογισμός, διαχείριση απορριμμάτων και ΑΣΑ από τον δήμο Αιγιαλείας

Μετά την έγγραφη αναφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Πύργου και τακτικού μέλους του ΦΟΔΣΑ Ηλείας Νώντα Κυριαζή που έκανε λόγο για άκυρες αποφάσεις του Συνδέσμου στην συνεδρίαση της 13ης Δεκεμβρίου 2019, συνεδριάζει εκ νέου σήμερα το Δ.Σ του ΦΟΔΣΑ στις 12.30 το μεσημέρι στην έδρα του στη Γαστούνη και επομένως θα ληφθεί νέα απόφαση για την αποδοχή ή όχι 1500 τόνων ΑΣΑ από το δήμο Αιγιαλείας αλλά και άλλων θεμάτων που αφορούν την λειτουργία του, την τιμολόγηση των απορριμμάτων και τις σχέσεις του με τους δήμους της Ηλείας .

Έτσι, με δύο νέες προσκλήσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα, μία ειδική και μία τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας, με τα ίδια θέματα (της της 13ης Δεκεμβρίου 2019) στην ημερήσια διάταξη.

Στις 12:30 θα γίνει συζήτηση και λήψη απόφασης με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: «Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων, Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) και ετήσιου προγράμματος δράσης του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας έτους 2020».

Ακολούθως, στις 12:45, στην τακτική συνεδρίαση του Συνδέσμου , θα υπάρχει λήφη απόφασης για δύο θέματα: Πρώτον, η λήψη απόφαση για αποδοχή ή μη 1.500 τόνων ΑΣΑ από τον Δήμο Αιγιαλείας προς επεξεργασία στην κινητή μονάδα μηχανικής ανακύκλωσης και κομποστοποίησης στη θέση «Τριανταφυλλιά» και δεύτερον η λήψη απόφασης για μεταφορά του Σταθμού μεταφόρτωσης αποβλήτων συσκευασίας (Ανακυκλωσίμων), από τον Κόροιβο του Δήμου Πηνειού στην Τριανταφυλλιά.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

1. Λήψη απόφασης για αποδοχή ή μη 1.500 τόνων ΑΣΑ από τον Δήμο Αιγιαλείας προς επεξεργασία στην κινητή μονάδα μηχανικής ανακύκλωσης και κομποστοποίησης στη θέση «Τριανταφυλλιά» του Δ. Ήλιδας και έγκριση ή μη σχετικών συμβάσεων τιμολογιακής πολιτικής και ανάθεσης.

2. Σύνταξη σχεδίου κανονισμού τιμολόγησης Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας για το έτος 2020.

3. Λήψη απόφασης για μεταφορά του Σταθμού μεταφόρτωσης αποβλήτων συσκευασίας (Ανακυκλωσίμων), από την περιοχή “Κόροιβος του Δήμου Πηνειού στην θέση «Τριανταφυλλιά» του Δήμου Ήλιδας.

4. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο ΔΙΚΤΥΟ ΦοΔΣΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος