FOLLOW US: facebook twitter

Δίπλα στους πληγέντες ο Δήμος Ήλιδας και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του

Ημερομηνία: 10-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Δήμος Ήλιδας και οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες  (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο)προβαίνουν στις παρακάτω ενέργειες προκειμένου να συνδράμουν τους  συνανθρώπους μας που επλήγησανστη διάρκεια των καταστροφικών  πυρκαγιών που πλήττουν και πάλι πολλές περιοχές του Νομού Ηλείας.

Στο πλαίσιο αυτό, από χθες και για όσο χρόνο απαιτείται, το Κοινωνικό Παντοπωλείο  καλεί τους δημότες  που επιθυμούν, να προσφέρουν  είδη πρώτης ανάγκης δηλαδήφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη  ένδυσης, είδη προσωπικής υγιεινής και τα οποία θα συγκεντρώνονται τις εργάσιμες μέρες από 9.30  μέχρι τις  15.00,στην οδό Αχιλλέα Μπουντουβή 21Α.

Επίσης χθες το Κοινωνικό Συσσίτιο μοίρασε 70 μερίδες φαγητού σε πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στις περιοχές  του Νομού μας.

«Καλούμε λοιπόν τους δημότες μας να δείξουν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία τους προσφέροντας από το υστέρημά τους στους συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν από το μένος των πυρκαγιών» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τηλέφωνο Κοινωνικού Παντοπωλείου: 2622029646


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος