FOLLOW US: facebook twitter

Δίπλα στον Κόροιβο ο Δ. Καλαματιανός

Ημερομηνία: 01-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός είναι δίπλα στον μπασκετικό Κόροιβο τα τελευταία χρόνια και μάλιστα το Σάββατο παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας κόντρα στην Ν.Ε. Μεγαρίδας, στο Κλειστό της Ήλιδας. Ο κ. Καλαματιανός από τα γραφεία του συλλόγου έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης στον Κόροιβο, αναφέροντας τα εξής: «Είμαστε όλοι εδώ, γιατί στηρίζουμε και αγαπάμε τον Κόροιβο. Μας έχει προσφέρει πολλές χαρές, πολλές συγκινήσεις. Ο Κόροιβος είναι μια ιστορική ομάδα που στηρίζεται στα μέλη και τους χορηγούς του. Γι’ αυτό έχει ανάγκη από την έμπρακτη στήριξή μας. Έχω την τιμή και την χαρά να είμαι κι εγώ ένα μέλος του Κοροίβου, που στηρίζω την προσπάθειά του, στηρίζω την προσπάθεια όλων μας να υλοποιηθούν τα όνειρά μας, να γίνουν πραγματικότητα, και ο Κόροιβος να βρίσκεται ξανά εκεί που του αξίζει, στην ανώτερη κατηγορία του μπάσκετ».

Κόροιβος: «Διονύση, σε ευχαριστούμε»

Από την άλλη, η Διοίκηση του Κοροίβου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Βουλευτή Ηλείας, για την έμπρακτη στήριξή του, η οποία αναφέρει τα εξής: «Ο Βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός εδώ και 3 χρόνια έχει γίνει απλό μέλος της οικογενείας του Α.Σ.Α. Κόροιβος και του τμήματος Καλαθοσφαίρισης.

Προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τείνει χείρα βοηθείας σε κάθε δράση που βγάζει αυτόν τον τόπο στο φως και στην δημιουργία, που διαφημίζει τον Ολυμπιακό νομό στο πανελλήνιο δηλώνει σταθερός στην προσπάθεια του Κοροίβου, πίστη για την πορεία του και θαυμασμό για το μοντέλο λειτουργίας του ως αθλητική δράση, η οποία στηρίζεται στην πολυσυμμετοχικότητα! Διονύση, σε ευχαριστούμε». 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος