FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης Καλαματιανός: «Διατήρηση και αναβάθμιση της ΣΕΤΤΗΛ»

Ημερομηνία: 21-02-2023 | Συντάκτης:

Επίσκεψη στο στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ πραγματοποίησε ο Διονύσης Καλαματιανός. Ο Ηλείος Βουλευτής και Αν. Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., συναντήθηκε με τον Διοικητή της Μονάδας, Συνταγματάρχη κ. Κατσιλίδη και τον Πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΥΕΘΑ Ν. Ηλείας κ. Δημήτρουλα και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της ΣΕΤΤΗΛ με εκπαιδευτικό προσωπικό, ενώ επισημάνθηκαν και οι σημαντικές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη, ο Διονύσης Καλαματιανός δήλωσε τα εξής:

«Η ΣΕΤΤΗΛ είναι μοναδική στην Ελλάδα στην εκπαίδευση Αξιωματικών και Υπαξιωματικών, έχει εξαιρετική προοπτική βελτίωσης του έργου της και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σύγχρονη ιστορία του τόπου μας. Η προσφορά της δεν περιορίζεται μόνο στην εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά διακρίνεται και για την κοινωνική της διάσταση, όπως η συνδρομή με προσωπικό στην αντιμετώπιση μεγάλων καταστροφών.

Οφείλουμε, λοιπόν, όλοι να μεριμνήσουμε, όχι μόνο για τη διατήρηση της Σχολής, αλλά και για την αναβάθμισή της. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ουσιαστική ενίσχυση με εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, ώστε η ΣΕΤΤΗΛ να μπορεί να επιτελέσει ομαλά τη λειτουργία της. Παράλληλα, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι όποιες αδυναμίες καταγράφονται στο κρίσιμο ζήτημα της υλικοτεχνικής υποδομής και των εκπαιδευτικών μέσων. Η κυβέρνηση πρέπει να μεριμνήσει για την ενίσχυση και τη βελτίωση του εκπαιδευτικού αντικειμένου που υπηρετεί.

Η ΣΕΤΤΗΛ αποτελεί ζωντανό κομμάτι της Ηλείας και πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα και να βελτιώσει το σημαντικό έργο της.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος