FOLLOW US: facebook twitter

Διονυσία Αυγερινοπούλου: Επισκέψεις αγάπης στο Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» και στο Γηροκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 27-12-2022 | Συντάκτης:
Από την επίσκεψη της Βουλευτού Ηλείας στο Γηροκομείο Πύργου «Ο Άγιος Χαράλαμπος»

Το  Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» στη Γαστούνη επισκέφθηκε τις παραμονές των Χριστουγέννων η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου με αφορμή τις άγιες αυτές ημέρες.

Εκεί είχε την τιμή να συναντηθεί και με τον Σεβασμιότατο πρώην Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ Γερμανό, που πλέον διαμένει στο γηροκομείο, με τον οποίο είχε την χαρά να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές.

Από την συνάντηση που είχε με τον Σεβασμιώτατο πρώην Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ Γερμανό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Ηλεία Βουλευτής συνομίλησε με την Διοίκηση και το προσωπικό και ενημερώθηκε για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν, για τη λειτουργία της δομής, τις παροχές και υπηρεσίες προς τους φιλοξενούμενους, με στόχο την ποιοτική διαβίωσή τους.

Η κα. Αυγερινοπούλου συνομίλησε και με τους φιλοξενούμενους, αντάλλαξε ευχές, άκουσε προσωπικές ιστορίες και συμμετείχε στην ξεχωριστή γιορτή που είχαν οργανώσει, με ζωντανή μουσική και χορό ενώ τους ευχαρίστησε για τη ζεστή φιλοξενία, ευχόμενη καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος που σε λίγο ανατέλλει.

Εξάλλου, σήμερα το πρωί, η κα. Αυγερινοπούλου επισκέφθηκε το Γηροκομείο Πύργου «Ο Άγιος Χαράλαμπος», όπου συναντήθηκε με την Διοίκηση και το προσωπικό και συζήτησαν περαιτέρω δράσεις για την στήριξη των τροφίμων που φιλοξενούνται εκεί καθώς επίσης και του προσωπικού. Η Ηλεία Βουλευτής προσέφερε γλυκίσματα καθώς και το γεύμα της Πρωτοχρονιάς.

Η κα. Αυγερινοπούλου συνομίλησε και με τους φιλοξενούμενους, αντάλλαξε ευχές, άκουσε προσωπικές ιστορίες και συμμετείχε στην ξεχωριστή γιορτή που είχαν οργανώσει, με ζωντανή μουσική και χορό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος