FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης Μάλιαρης: Ψήφος εμπιστοσύνης από Στρούσι, Νεοχώρι, Κάστρο και Κ. Παναγιά

Ημερομηνία: 13-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στα χωριά του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης ο υποψήφιος δήμαρχος Διονύσης Μάλιαρης που γίνεται δεκτός από τον κόσμο με πολύ αγάπη, έχοντας αντυπωσιακή αποδοχή.

Έτσι, στο πλαίσιο των περιοδειών του, ο Διονύσης Μάλιαρης, επισκέφθηκε την  Παρασκευή το απόγευμα συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του ”Δύναμη Ευθύνης΄΄ το Στρούσι και το Νεοχώρι. Για δεύτερη φορά βρέθηκε δίπλα στους κατοίκους των χωριών ισχυροποιώντας την επαφή μαζί τους καθώς και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του. Συναντήθηκε με καταστηματάρχες και απλούς πολίτες, συνομίλησε και χαιρετήθηκε θερμά μαζί τους, δείχνοντας άμεσο και ειλικρινές ενδιαφέρον, κάτι που χαρακτηρίζει τον Διονύση Μάλιαρη.

Με δυνατή παρουσία και ουσιαστικό λόγο ο συνδυασμός ”Δύναμη Ευθύνης” οδεύει προς τις εκλογές αποκτώντας ισχυρό πλεονέκτημα. Χθες το απόγευμα, επισκέφθηκε με υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους, τα χωριά Κάστρο και Κάτω Παναγιά. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που επισκέπτεται ο Διονύσης Μάλιαρης τα χωριά αυτά, αφού έχει περιοδεύσει αρκετές φορές σε όλα τα χωριά του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ερχόμενος σε επαφή με τους κατοίκους των χωριών και δίνοντας το χέρι του στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Με τον υπεύθυνο λόγο του ο Διονύσης Μάλιαρης ,έχει καταφέρει να αποκτήσει ευρύ ρεύμα εμπιστοσύνης στους συνδημότες του, κάτι που όσο πλησιάζει η μέρα της εκλογικής αναμέτρησης, δημιουργεί προσδοκίες και ελπίδα νίκης για την παράταξη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος