FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης Μάλιαρης: «Ο αγώνας μας είναι αγώνας για την αλλαγή στην καθημερινότητα του πολίτη»

Ημερομηνία: 17-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ο αγώνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου δεν είναι απλώς αγώνας για τη νίκη του συνδυασμού ‘’Δύναμη Ευθύνης’’, είναι αγώνας για την αλλαγή στην καθημερινότητα του πολίτη του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Είναι αγώνας για την αποκατάσταση του δικαίου στην οργανωτική βάση και δομή της τοπικής αυτοδιοίκησης στον τόπο μας.

Με γνώμονα την ευθύνη είναι απολύτως σαφές πως η εμπιστοσύνη του πολίτη η οποία μεταφράζεται με την ψήφο του στις εκλογές, δεν είναι κάτι που θα προσπεραστεί ως αυτονόητο και συνηθισμένο, αλλά θα λάβει την αρμόζουσα σημασία, τη σημασία που της αναλογεί.

Η εμπιστοσύνη του πολίτη είναι για τον συνδυασμό ΄΄Δύναμη Ευθύνης’’ η δύναμή του και η βάση που θα χτιστεί το νέο οικοδόμημα των έργων της
νέας δημοτικής αρχής.

Συνήθως την προεκλογική περίοδο αξιολογείται με την ύψιστη τιμή η συμμετοχή του πολίτη και μετεκλογικά υποτιμάτε επιδεικτικά με την απουσία στα καθημερινά του προβλήματα.

Ο Διονύσης Μάλιαρης υπόσχεται στον πολίτη πως ως νέος Δήμαρχος θα χαράξει νέα αρχή στη σχέση Δήμου και δημότη.

Άλλωστε ζώντας και εργαζόμενος στον τόπο του κινείται καθημερινά ανάμεσα στους συνδημότες του και έρχεται σε άμεση επαφή με τα προβλήματά τους.

Είναι ο άνθρωπος που θα δουν όλοι μπροστά τους και την επόμενη μέρα όπου θα έχει κριθεί το αποτέλεσμα και που αξίζει να είναι ένα αποτέλεσμα νίκης και προοπτικής για τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Ο συνδυασμός του Διονύση Μάλιαρη με βαθύ αίσθημα ευθύνης τείνει το χέρι στον συνδημότη του γνωρίζοντας πως η υπόσχεση του  σήμερα, είναι εγγύηση για το αύριο.

Διονύσης Μάλιαρης,

Yποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος