FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης Μάλιαρης: Με δύναμη, ευθύνη και ενότητα

Ημερομηνία: 29-05-2019 | Συντάκτης:

Με ευθύνη απέναντι στον πολίτη δώσαμε ως συνδυασμός έναν τίμιο αγώνα σεβόμενοι κάθε άποψη και θέση ακόμα κι αν αυτή προερχόταν από κάποια αντίπαλη πλευρά.

Ερχόμενοι καθημερινά σε επαφή με τον κόσμο, γίναμε αναπόσπαστο κομμάτι των προβλημάτων του, κι αυτό γιατί δεν κοιτάξαμε από μακριά και αποστασιοποιημένοι  τα προβλήματα, αλλά διεισδύσαμε στην ουσία τους για να βρούμε άμεσες λύσεις.

Οι πολίτες του Δήμου μας, έδειξαν από την αρχή την εμπιστοσύνη τους στην παράταξή μας και μας έδωσαν το χέρι να πορευτούμε μαζί στον δρόμο προς την ανάπτυξη του τόπου μας.

Με ένα πρόγραμμα εφικτών στόχων και αποτελεσματικών έργων, δώσαμε το στίγμα μας  αποτολμώντας μια ριζική αλλαγή στη σχέση Δημοτικής αρχής και πολίτη, αλλαγή που θέλει ένα πολίτη ενεργό και αναπόσπαστο κομμάτι της και όχι θεατή μόνο.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και η ευθύνη μας να φανούμε αντάξιοι αυτής, μεγαλύτερη.

Μας έδωσαν οι κάτοικοι του Δήμου τη δυνατότητα να είμαστε ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών στην τελική αναμέτρηση.

Είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε έναν εφάμιλλο των προσδοκιών του κόσμου, αγώνα.

Πλέον είμαστε περισσότεροι, γιατί σ αυτόν τον αγώνα πρώτο ρόλο θα παίξει η συνεργασία και η αλληλεγγύη όλων των δυνάμεων που επιθυμούν την ελπίδα και την ανάπτυξη στον τόπο μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε την τελική μάχη, με όπλα το πάθος μας και την αγάπη μας για αυτόν τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Διεκδικούμε ένα πράγμα μόνο, την εμπιστοσύνη του κόσμου, γιατί αυτή είναι που θα κρίνει την τελική έκβαση των εκλογών ,αλλά και θα προσδιορίσει ,την από εδώ κι εμπρός προοπτική για τον Δήμο μας.

Με ασίγαστο πάθος συνεχίζουμε , με την ακούραστη και ενθουσιώδη στήριξη του κόσμου που πιστεύει σ εμάς και που του οφείλουμε το δώρο της νίκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος