FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης Μάλιαρης: Η ψήφος είναι η ευθύνη μας

Ημερομηνία: 30-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Λίγες μέρες απομένουν ως την τελική αναμέτρηση. Την Κυριακή οι πολίτες του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης θα κληθούν να επιλέξουν τον Δήμαρχό τους.

Τον άνθρωπο εκείνο που θα κρίνουν ικανό να αλλάξει τα κακώς κείμενα και να δημιουργήσει τις βάσεις για έργα που ο τόπος έχει άμεση ανάγκη. Ο συνδυασμός ”Δύναμη Ευθύνης” με λόγο τιμής και με σεβασμό τόσο στους κατοίκους του Δήμου, αλλά και στις αντίπαλες παρατάξεις, κατόρθωσε να είναι στην πρώτη γραμμή, και να είναι ξανά παρών στην διεκδίκηση της εμπιστοσύνης για το τελικό χρίσμα.

Ο Διονύσης Μάλιαρης,με απαράμιλλο ζήλο και συνειδητή επιθυμία να αναλάβει τα καθήκοντα του νέου Δημάρχου, στέκεται μπροστά στον πολίτη, λέγοντάς του αλήθειες και σεβόμενος την κρίση του. Με βαθιά ευγνωμοσύνη σε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους την 26η Μάη, αλλά και με ευθύνη απέναντι σε όλους τους συνδημότες του, μάχεται υπέρ των προσδοκιών τους. Στον στίβο της μονομαχίας για τη Δημαρχία μπαίνει με όπλα μόνο τα καθαρά λόγια και την αγάπη του για τον τόπο του και για όλους τους κατοίκους.

Έχει αποδείξει πως ξέρει να προσφέρει και έχει επιτελέσει έργο ουσίας από κάθε θέση του είχε δοθεί. Οι πολίτες με συνείδηση της ευθύνης τους, οφείλουν να επιλέξουν για την ποιότητα ζωής τους,με σύνεση και προσοχή να δώσουν την εμπιστοσύνη τους στον άνθρωπο που θα τους δικαιώσει την επόμενη μέρα. Με αίσθημα ενότητας και ελπίδας ο Διονύσης Μάλιαρης και η παράταξη του, είναι η Δύναμη που μπορεί να φέρει τον Δήμο μπροστά στην δράση, στην ανάπτυξη, στην προοπτική ενός καλύτερου αύριο για όλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος