FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης Μάλιαρης: «Η αδυναμία του νεόκοπου δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης»

Ημερομηνία: 08-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η αδυναμία του νεόκοπου δημάρχου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης να αντλήσει τα μηνύματα που αναδύονται από ένα αμιγώς πολιτικό κείμενο είναι πρωτοφανής. Του δίνω λοιπόν μια δεύτερη ευκαιρία ανάγνωσης, του πρόσφατου δελτίου τύπου που εξέδωσα, μήπως τελικά κατανοήσει ότι ως εκλεγμένος δήμαρχος έχει διπλό χρέος. Αφενός μεν να φροντίσει για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αφετέρου δε να φροντίσει για την προάσπιση των δημοκρατικών θεσμών. Των θεσμών που ο ίδιος απαξίωσε με την άρνησή του να προσκαλέσει την αντιπολίτευση σε μια σύσκεψη που αφορούσε σε σημαντικό κοινωνικό ζήτημα. Αδυνατεί επίσης, ο νεόκοπος δήμαρχος, να αντιληφθεί πως όταν ένας φορέας σου υποβάλλει αίτημα διοργάνωσης μιας σύσκεψης προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις επί ενός ζητήματος που απασχολεί την κοινωνία και το αποδέχεσαι (όντας εσύ η δημοτική αρχή) αυτομάτως γίνεσαι ο διοργανωτής με ότι αυτό συνεπάγεται. Και συνεπάγεται ευθύνη και σεβασμό στο θεσμό της αντιπολίτευσης,ευθύνη και σεβασμό πρός την κοινωνία.

Ο δήμαρχος που ξόδεψε 15 λεπτά της ώρας από τον προσωπικό του χρόνο για να συμμετάσχει σε μια σύσκεψη προκειμένου να πληροφορήσει την πολύπαθη κοινωνία της Ανδραβίδας ότι το πρόβλημά τους…. ξεπερνά τις δυνατότητές του(!!!!) δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να διαθέσει πολλαπλάσιο χρόνο για να πληροφορηθεί την παρακαταθήκη έργου που παραλαμβάνει στον σύνδεσμο ΗΡΑΚΛΗΣ και στο ΚΟΤΥΧΙ. Έργο που έχει ονοματεπώνυμο, έργο της δικής μου θητείας.

Κατά τα λοιπά προτρέπω τον νεόκοπο δήμαρχο να πάψει να συμπεριφέρεται ως ο…. βασιλιάς ήλιος και ας συμπεριφερθεί ως κανονικός δήμαρχος που έχει επίγνωση του χρέους και του καθήκοντος για να μη μείνει στην πολιτική ιστορία ως ο δήμαρχος των.. 15 λεπτών της ώρας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος