FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης Καλαματιανός για την εμφάνιση του κορονοϊού στο νομό μας: Απαραίτητα τα μέτρα πρόληψης και ελέγχου διασποράς του Covid-19

Ημερομηνία: 06-03-2020 | Συντάκτης:

Στη Βουλή τοποθετήθηκε ο Διονύσης Καλαματιανός για την εμφάνιση του κορονοϊού στο νομό μας.

Συμμετέχοντας στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής τόνισε:

«Καταρχάς, να ευχηθούμε καλή ανάρρωση και περαστικά στους ασθενείς. Συνιστούμε ψυχραιμία και όχι πανικό. Είναι απαραίτητη η τήρηση κανόνων πρόληψης και προστασίας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχουν μέτρα προστασίας για το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων μας, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της κρίσιμης αυτής κατάστασης.»

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ο βουλευτής για τα κρούσματα συνομίλησε με ιατρούς, ιατρικούς συλλόγους, διοικήσεις και εκπροσώπους εργαζομένων στα νοσοκομεία, δημάρχους, και άλλους φορείς. Επεσήμανε ότι επιδιώκουμε το συντονισμό, την αποτελεσματική διαχείριση και αντιμετώπιση του κρίσιμου αυτού ζητήματος. Η εξέλιξη της νόσου απαιτεί άμεσα μέτρα πρόληψης, έλεγχο της διασποράς, υπευθυνότητα και τήρηση των οδηγιών των επιστημόνων. Χρειάζεται να ληφθούν ιδιαίτερα μέτρα θωράκισης της Ηλείας, εστιάζοντας στα λιμάνια του Κατακόλου και της Κυλλήνης, που είναι πύλες εισόδου και εξόδου, έχουν μεγάλους κύκλους εργασιών και αποτελούν σημείο αναφοράς του νομού μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος