FOLLOW US: facebook twitter

Διονυσία Αυγερινοπούλου: Έγκριση ολιγομελούς τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΓΕΛ Καράτουλα

Ημερομηνία: 09-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Η φωτογραφία είναι από προηγούμενη συνάντηση της βουλευτού με τον πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καράτουλα, κ. Γιώργο Μαρκόπουλου,

Μετά από επικοινωνία της βουλευτού Ηλείας της ΝΔ Διονυσίας Αυγερινοπούλου, με την Υφυπουργό Παιδείας, κα Σοφία Ζαχαράκη, και τη διαβίβαση της επιστολής των διδασκόντων ΓΕΛ Καράτουλα, η βουλευτής ενημερώνει εγκρίθηκε χθες ηλειτουργία της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών του Λυκείου. Το ολιγομελές τμήμα αφορά επτά μαθητές και είναι άνω του ορίου των πέντε μαθητών που έχει τεθεί ως προϋπόθεση έγκρισης των ολιγομελών τμημάτων.

Παράλληλα ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του σχολικού κτιρίου του Γυμνασίου και Λυκείου Καράτουλα και άμεσα θα μετεγκατασταθούν οι μαθητές σε αυτό. Η ολοκλήρωση της ανακατασκευής καθίσταται εφικτή μετ’ εμποδίων, και για την επίτευξή της απαιτήθηκαν επανειλημμένες επικοινωνίες της κ. Αυγερινοπούλου, όσο και των άλλων φορέων του Νομού Ηλείας, με τη νέα Διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών (ΚτΥπ), το Υπουργείο Υποδομών, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους διδάσκοντες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος