FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσιος Μάλιαρης: Παρουσίαση νέων υποψηφίων

Ημερομηνία: 11-02-2019 | Συντάκτης:

Όταν ξεκίνησα με τους συνεργάτες μου την κοινή μας πορεία πρός της δημοτικές εκλογές του Μαίου είμασταν  βέβαιοι πως κάποιοι θα προσπαθούσαν να δυσκολέψουν τον δρόμο μας,να ανακόψουν την πορεία μας..

Γνωρίζαμε και τα όπλα που θα χρησιμοποιούσαν εναντίον μας. Την παραπληροφόρηση,τη λάσπη και τη συκοφαντία.

Πρόσφατα δεκατέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της περιόδου του 2013 βρεθήκαμε κατηγορούμενοι γιατί με προτάσεις μας  ζητούσαμε να εφαρμοσθεί με τρόπο δίκαιο για μεγάλο αριθμό συνδημοτών μας,το μέτρο της είσπραξης τελών μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η δικαιοσύνη αποφάσισε για την αθωότητα των τριών και την ενοχή των υπολοίπων ένδεκα.

Τη δικαιοσύνη τη σέβομαι.Τις αποφάσεις της τις σέβομαι.¨Ομως ως πολίτης μια δημοκρατικής χώρας έχω το δικαίωμα να εκφράσω την απορία μου για την συγκεκριμένη απόφαση Τις ίδιες απορίες έχουν οι συνεργάτες μου και ο κάθε αντικειμενικός πολίτης .Αρκετοί άλλοι πολίτες εκφράζουν την βεβαιότητα για την ύπαρξη πολιτικών σκοπιμοτήτων πίσω απο μια απόφαση δύο ταχυτήτων.Μια απόφαση που έδωσε χώρο δράσης σε συκοφάντες, σε λασπολόγους να παραπληροφορούν τους πολίτες σε ότι αφορά την παράταξή μας και εμένα προσωπικά.

Δηλώσεις συμπάθειας πρός τα πρόσωπα των καταδικασθέντων συναδέλφων και πρός το πρόσωπό μου είναι δηλώσεις δημοσίων σχέσεων και αποποίησης.Θα ήταν καλοδεχούμενες εάν ήσανέμπρακτες.Τις βάζουμε στο αρχείο.!

Σήμερα, απο το εκλογικό κέντρο της παράταξής μας,δίνουμεπρός τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας του τόπου ένα ηχηρό μήνυμα. Μήνυμα ενότητας,συσπείρωσης,και αποφασιστικότητας.

Με τους μέχρι τώρα συνεργάτες μου,με τους νέους που μπαίνουν από σήμερα στο αγώνα και με αυτούς  θα σας ανακοινώσω σε λίγες ημέρες στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα πρός όλους τους συνδημότες μας. Εμείς ως η νέα δημοτική αρχή του τόπου μας, εγώ ως  αυριανός δήμαρχος ,θα αγωνισθούμε για να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας,για να παραδώσουμε στα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει…¨Ενα μέλλον αξιοπρέπειας στον τόπο τους! Η νίκη μας στις επερχόμενες εκλογές, θα είναι μεγάλη,θα είναι νίκη των δημοτών,νίκη της προόδου και της δημοκρατίας !

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη !

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΡΟΥ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

1)ΤΣΑΜΠΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

2)ΤΣΙΧΛΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ

1)ΤΣΑΤΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

2)ΚΟΡΟΜΗΛΑ -ΚΟΥΤΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

1)ΚΑΤΣΑΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

2)ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΒΟΥΠΡΑΣΙΑΣ

1)ΒΡΑΧΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

2)ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3)ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

4)ΚΑΠΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος