FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό Σχολείο Βαρβάσαινας: Εντυπωσίασαν οι μαθητές με το παραμύθι της Χιονάτης

Ημερομηνία: 15-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Με θεατρικό τρόπο και πολύ χορό από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, πραγματοποιήθηκε η παράσταση δημιουργικής απασχόλησης των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Βαρβάσαινας, που διοργάνωσε για 3η χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με τη βοήθεια των υπευθύνων Καλλιτεχνών της Μαγικής Διασκεδαστικής Ομάδας «Konstantin».

Με εντυπωσιακό τρόπο τα μικρά της θεατρικής Ομάδας ερμήνευσαν με ιδιαίτερο τρόπο το Παραμύθι της Χιονάτης και εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες στην εκτέλεση των χορογραφιών του Παραμυθιού.

Δέσμευση και υπόσχεση έδωσε η Μαγική – Διασκεδαστική Ομάδα “konstantin” για την πραγματοποίηση λήξης με αθλητικούς αγώνες τύπου Survivor μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς για όλους τους μικρούς φίλους σε ενδεδειγμένο χώρο και με δωρεάν είσοδο για όλους.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Πετρόπουλος ευχαριστεί θερμά τους οργανωτές και σκηνοθέτες αυτής της καλλιτεχνικής εκδήλωσης, τις κυρίες Αφροδίτη Δαμασκοπούλου και Ντίνα Παναγοπούλου οι οποίες προσέφεραν αφιλοκερδώς τις πολύτιμες και χαρούμενες αυτές υπηρεσίες στα παιδιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος