FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό Σχολείο Σκουροχωρίου: Αφιερωμένη στην ιστορία της Μουσικής η τελετή λήξης 

Ημερομηνία: 19-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

Με συγκίνηση ολοκληρώθηκε το σχολικό έτος για όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου καθώς στην όμορφη εκδήλωση λήξης που είχαν προετοιμάσει αποχαιρέτησαν με μουσικές τους μαθητές της Στ. τάξης. Όλοι τους, τους ευχήθηκαν να πορευτούν με οδηγό τις αρχές, τις αξίες και το πάθος τους για μάθηση.

Για την τελετή λήξης λοιπόν, επέλεξαν να δραματοποιήσουμε με τη βοήθεια της Μουσικού  κας Γεωργίας Αδαμοπούλου  την ιστορία της μουσικής από την εμφάνιση του ανθρώπου στη γη μέχρι σήμερα. Την ευθύνη της τελετής λήξης είχαν οι δασκάλες : Αικατερίνη Μπελελή (Στ), Αικατερίνη Βαρβαρέσου (Ε), Διονυσία Τσαφαρά (Δ) συνεπικουρούμενες από την Γυμνάστριά κα. Αικατερίνη Παπαδοπούλου.

Οι μαθητές της Δ’ της Ε’ και της Στ’ τάξης μέσα από τον λόγο και τους ήχους της Μουσικής εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους και  ντυμένοι με το σύνθημα  του Ευρωπαικού  προγράμματος που συντονίζει το σχολείο «School is the Flame» τραγούδησαν και χόρεψαν, έκαναν μιμητές κινήσεις με το σώμα του, για να δείξουν τη δύναμη της μουσικής τόσο για την καλλιέργεια του ανθρώπου όσο και για την επικοινωνία των λαών μεταξύ τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος