FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου τη Δευτέρα – Διπλή συνεδρίαση με «καυτά» θέματα

Ημερομηνία: 20-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
-Ανάληψη πρωτοβουλιών για το Νοσοκομείο Πύργου και νέο ΔΣ στο Λιμενικό Ταμείο

Διπλή συνεδρίαση με «καυτά» θέματα για το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, τη Δευτέρα στις 6 και τις 6.30 το απόγευμα. Συγκεκριμένα, μοναδικό θέμα της ειδικής συνεδρίασης που θα προηγηθεί της τακτικής, είναι η έγκριση των οριστικών οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμός, αποτελέσματα χρήσης και προσάρτημα) έτους 2017.

Θα ακολουθήσει η τακτική συνεδρίαση, με πρώτο θέμα τη συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» και την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και αμέσως μετά θα γίνει ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου το οποίο ως γνωστόν παραμένει εδώ και αρκετό καιρό «ακέφαλο».

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα οριστούν μέλη Διοικητικού Συμβουλίου στο  ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού», στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΠ), στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗΚΕΠ) αλλά και στη Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Α.Ε. ΟΤΑ (ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ).

Επίσης, το σώμα θα αποφασίσει την Σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας και των 7 Καλλικρατικών Δήμων για το έργο με τίτλο: «Χρηματοδότηση και τιμολογιακή πολιτική για την εκτέλεση του έργου της προσωρινής ενδιάμεσης λύσης μέχρι την έναρξη λειτουργίας του έργου: «Κινητή Μονάδα Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Νομού Ηλείας 2018-2020».

Ακόμα, μεταξύ άλλων, θα λάβει απόφαση για τη συμμετοχή του Δήμου Πύργου ως νέου τακτικού μέλους στο Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη καθώς και για τη μεταφορά του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» στο Δήμο Πύργου κατόπιν της υπ’ αριθμ. 33/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος